Appartement Marbella te koop: een slimme investering

Appartement Marbella te koop: een slimme investering – INVESTINSPAIN staat klaar om uw Spaanse vastgoeddromen te realiseren. Als Belgische vastgoedmakelaar met specialisatie in de Costa del Sol regio, helpen we u het appartement van uw dromen te vinden, te kopen én in te richten. Alles van beveiliging, faciliteiten en nutsvoorzieningen, juridisch advies en de vertaling van documenten. We helpen u het vlot en veilig te regelen, zodat u kan gaan genieten van uw eigen Spaanse luxeappartement of penthouse in de badplaats Marbella. Wie weet wordt een prachtig appartement Marbella binnenkort uw nieuwe thuis…

Modern appartement Marbella iets voor u?

appartement MarbellaWilt u vanuit een luxueus appartement Marbella verkennen? Of na een lange dag op de golfbaan genieten van het panoramische zeezicht? Geen verre vakantiedroom, maar een wijze investering in een solide project. Het gaat niet alleen om het luxeappartement of penthouse, maar ook om alle faciliteiten eromheen: zwembaden, golfbanen, fitness, watersport, goede bereikbaarheid, beveiliging en onderhoud. Een complete parel aan de Spaanse Zuidkust, geheel van u. Ontdek onze topselectie buitenkansen aan de Spaanse Costa del Sol in Marbella: van luxe resortstijl appartementen aan de Golden Mile tot ecologische, moderne appartementen tot eerstelijns zee villa-appartementen. Een appartement in Marbella aan zee hoeft niet langer een vage droom te zijn. Buitenkansen van de bovenste plank staan klaar om ontdekt te worden. U kan ze bovendien gaan bezichtigen tijdens een 3-daagse inspectiereis. Hebt u interesse in een project of zit u met vragen over vastgoedinvestering in het buitenland? Maak dan vrijblijvend een afspraak op ons kantoor te Mechelen. We staan u graag te woord.

Vraag intussen alvast onze financiële checklist aan. Dit verschaft u meer helderheid over het kostenplaatje van uw Spaanse dromen. Een goed voorbereid persoon kan zorgeloos genieten van het luxeleven in het kloppend hart van de Costa del Sol, dat Marbella heet.

Marbella is een beleving

Waarom Marbella zo in trek is? Deze levendige Spaanse badplaats ziet 320 zonnige dagen per jaar. Als u hier geen gezond kleurtje opdoet, lukt het nergens. U vindt er de natuurpracht van langgerekte stranden tot groene bergen. Daarnaast is er genoeg te zien en te beleven voor wie zijn vrije tijd graag vult met activiteit. Marbella bruist van de jachthavens, golfclubs, toprestaurants en trendy boetieks. Of u nu kalmte en verzet zoekt of druk gevulde dagen vol vrijetijdsbesteding, aan het einde van de dag kan u tot rust komen in uw eigen luxeappartement dat geheel naar wens en smaak ingericht is.

Project in de kijker

TOP Contemporary project met uitzicht op de kust van Fuengirola vanaf €289.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Fuengirola

Villa met adembenemende architectuur gelegen in het midden van één van de beste golfterreinen van Marbella aan €1.390.000

Types: Villa

Locatie: Benahavis, San Pedro de Alcantara

Frontline beach villa-appartementen naast Laguna Village, startend aan €2.500.000

Types: Appartement, Penthouse, Villa

Locatie: Estepona, Marbella, San Pedro de Alcantara