Werelds appartement te koop in Marbella met zeezicht

Appartement te koop Marbella – De chique, zonovergoten stad Marbella aan de Costa del Sol combineert authentieke overblijfselen in architectuur met de modernste resort voorzieningen. Het strand in de buurt, watersportvoorzieningen, uitgestrekte boulevards, de bekende jachthaven Puerto Banus, ontelbare restaurants en tal van andere faciliteiten. Overweegt u te investeren in een tweede verblijf aan de Costa del Sol? INVESTINSPAIN helpt u de beste opties van nieuwbouw appartementen te koop in Marbella te vinden. Geniet binnenkort van zon op het terras, met spectaculair zeezicht en de geur van oranjebloesem in uw eigen appartement te Marbella.

Appartement te koop Marbella – Zorgeloze investering via INVESTINSPAIN

appartement te koop costa del sol zeezicht, appartement te koop Marbella zeezichtOp zoek naar een appartement te koop in Marbella met zeezicht of in een mooie groene omgeving? Het appartement van uw dromen aan de Costa del Sol vinden kan u veel tijd kosten. En dat is nog maar het begin van een weloverwogen investering: controle van het luxepand, fiscale administratie, inrichting, onderhoud bij afwezigheid en dergelijke zaken staan allen op de checklist voordat u kan genieten van uw tweede verblijf. INVESTINSPAIN neemt daarom alle hindernissen uit de weg samen met een team van experts. Omdat wij deze zaken allemaal voor u regelen met ons lokale team, kan u genieten van een investering zonder zorgen.

Keyholding, schoonmaak en tuinonderhoud na oplevering behoren toe tot de service waarvoor u kan kiezen. We staan u bij in juridische en fiscale zaken, ondersteund door een team advocaten en fiscalisten. Contracten met nutsmaatschappijen en aansluitingen voor deze voorzieningen staan ook op onze checklist. Evenals totaalinrichting van uw appartement. Om u de mogelijkheid te bieden om uw pand van A tot Z in te richten, werken we samen met een aantal fabrikanten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Indera en Jati & Kebon.

Een deel van uw kosten terugwinnen via huuropbrengst? We bieden ook een verhuurservice van uw pand aan. U merkt dat we alle praktische zaken geheel voor u kunnen verzorgen. Zo kan u onbekommerd genieten van uw droompand aan de mediterrane Costa del Sol.

Interesse in een project? Laten we het inspecteren

appartement te koop marbellaU heeft in onze portfolio van nieuwbouwprojecten een appartement gezien waar u het fijne van wil weten? Dat betaalbare design appartement met zeezicht over de Mediterrane kustlijn misschien. Of het resort-stijl pand aan de felbegeerde Golden Mile. Mogelijk het penthouse met panorama uitzicht op de zee. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, kom het gerust met ons bespreken. We balanceren uw wensen en budget om u luxe vast op prachtlocaties voor te stellen. Dit is sterk in vraag, dus mis uw kans niet en boek meteen een inspectietrip ter plaatse. INVESTINSPAIN helpt u het gehele proces te doorstromen zonder zorgen. Binnenkort kan u van het mediterrane leven genieten in uw eigen appartement met zeezicht te Marbella.

INVESTINSPAIN zal aanwezig zijn op de Masters of LXRY beurs in Amsterdam, de grootste lifestyle beurs van Europa. Kom langs op onze stand en laat je informeren van 6 t.e.m. 10 december in de RAI Amsterdam.

Ontdek ons aanbod volgens type

Project in de kijker

Be Lagom: 13 luxueuze villa’s met panoramische zeezichten omgeven door mediterrane tuinen vanaf €1.100.000

Types: Villa

Locatie: Benahavis

Cataleya Fase 3: Penthouse met zeezichten, nabij San Pedro, net naast Atalaya golf, aan €860.000

Types: Penthouse

Locatie: Benahavis, San Pedro de Alcantara

Oceana Views: 78 appartementen en penthouses met prachtige zeezichten in Cancelada vanaf €240.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Benahavis, Cancelada, Estepona