geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

Modern appartement te koop in Marbella

Marbella, mediterrane stad bekend om haar Golden Mile en Puerto Banús jachthaven. Wilt u dit beleven vanuit uw eigen appartement? Veel landgenoten kiezen ervoor om hier een tweede verblijf te kopen. Via INVESTINSPAIN kan u veilig investeren in vastgoed in Marbella. Ontdek ons aanbod MODERNE nieuwbouwappartementen via onze portfolio. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwe ontwikkelingen in én rond Marbella

In dit artikel:

  • Activiteiten in Marbella
  • Beste moderne appartementen te koop in Marbella
  • Uitstekende service voor en na aankoop
  • Vastgoed kopen in Marbella: Hoe werkt dat?

Activiteiten in Marbella

Marbella staat bekend om de spannende lijst van dingen die het voor zijn bezoekers heeft. Lees verder in deze reisgids voor de 5 beste dingen om te doen tijdens uw vakantie in Marbella.

1. Een ontsnapping in de strandclubs

Heeft u altijd al een strandclub willen bezoeken en een ontspannende vakantie willen hebben? Dan moet je iets weten over Marbella. Deze bruisende stad in Spanje herbergt zoveel strandclubs langs de kustlijn. Het enige waar u tijdens uw bezoek op moet letten is dat de meeste strandclubs niet in de winter open zijn. Enkele van de beste strandclubs in Marbella zijn die van Nikki Beach, Ocean Club, La Sala By The Sea en nog een paar andere.

2. Winkelen in Marbella

Bent u een shopaholic? Dan is Marbella een plek waar u van zult houden. Van het oude centrum van Marbella tot het bruisende Puerto Banus, u vindt er zoveel winkels en boetieks dat u uw hart kunt ophalen. U kunt hier van alles en nog wat krijgen, zoals sportkleding, sieraden, boetieks, cosmetica, chocolade en nog veel meer. En in de mooie avonden kunt u een wandeling maken in een van de drukke straten van Marbella en souvenirs kopen om mee naar huis te nemen. Enkele van de beste winkels in Marbella zijn Avenue Ricardo Soriano, The Elite Store, Deja Vu Vintage en meer. Maar ook heeft Marbella een groot winkelcentrum, La Cañada.

3. Uitgaan in Marbella

Wie wil er nu niet genieten van nachtelijke feestjes in zo’n feeststad als Marbella? Het is de thuisbasis van een spannend nachtleven met veel nachtrestaurants en clubs. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan nachtclubs, zoals Momento of Olivia Valere.

4. Golfen

Net als alle andere bestemmingen in Spanje is ook Marbella een plek voor een geweldige golfvakantie. Er zijn minstens 30 golfplekken die op slechts een paar minuten afstand van de stad Marbella liggen. En met het zachte weer dat Marbella u schenkt, zult u nooit moe worden van het spelen. Dus, als u een golfer bent, zorg er dan voor dat u enkele van de beste golfbanen bezoekt, waaronder La Quinta Golf & Country Club, Monte Paraiso en nog veel meer.

5. Eten en drinken in Marbella

Marbella is een geweldige plek die bezaaid is met zoveel restaurants en cafés. Je kunt zelf een paar food tours nemen en genieten van de keukens van Marbella. Veel plezier met proeven!

Beste moderne appartementen te koop in Marbella

U zoekt niet zomaar een pand in Marbella. Maar u wilt gaan genieten van de luxe waar u al die jaren hard voor gewerkt heeft. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Middels ons lokale netwerk selecteren we de beste panden en investeringsmogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een luxeappartement aan de begeerde Golden Mile?  Met al haar faciliteiten op wandelafstand? Of naar een appartement in villa-stijl of penthouse met uitgestrekt zeezicht? Of juist een luxeverblijf naast de beste golfterreinen van Spanje. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden in ons uitbreidende portfolio. Luxevastgoed in Marbella is onze specialisatie.

In dit overzicht hebben we de 3 beste moderne appartement projecten geselecteerd.

 

1. Ikkil Bay: Frontline beach villa appartementen vlakbij jachthaven van Estepona – vanaf €2.300.000

Ikkil Bay is een frontline beach nieuwbouwproject dat gelegen is te Estepona. Dit project bestaat uit 9 zeer ruime villa appartementen. Deze beschikken allen over adembenemende zichten op zee! De appartementen hebben bovendien 2 of 3 slaapkamers en zijn uitgerust met zeer ruime terrassen en privé zwembaden. Daarnaast is er ook een duplexpenthouse met 3 slaapkamers aanwezig.

Bij Ikkil Bay werd er gekozen voor een open indeling, waarbij alle ruimtes in elkaar overvloeien. Dit zorgt ervoor dat er een maximaal zicht op zee en een zeer goede lichtinval is.

Dit complex heeft ook tal van gemeenschappelijke ruimtes. Hierbij vindt u namelijk een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte, een sauna, een stoombad en ook directe toegang naar het strand!

Meer info vind u hier!

Ikkil Bay

Vanaf € 2.300.000
Ikkil Bay: Frontline beach villa appartementen vlakbij jachthaven van Estepona vanaf €2.30 ...

2. Dunique: Innovatieve appartementen vlakbij Marbella centrum – vanaf €1.900.000

Dunique is een nieuwbouwproject gelegen aan het strand in Las Chapas (Marbella), op een van de laatste beschikbare percelen aan de kust. Dit fantastische complex biedt 96 ruime appartementen en townhouses met uitzonderlijke kwaliteiten.

De Dunique Social Club, gelegen in het hoogste gedeelte van het project, zal ongetwijfeld een eye-catcher zijn dankzij zijn avant-gardistische architectuur. Bij deze club kan u genieten van een complete spa, een fitnessruimte van 200 m2, een speciale ruimte voor “coworking”, een fitnessruimte buiten voor meditatie en yoga en een overdekt zwembad van meer dan 40 meter lang.

Net als het complex zelf, zijn de woningen zorgvuldig ontworpen om een unieke woonkwaliteit ervaring te bieden. U vindt er uitzonderlijke materialen, waaronder eerste klas porseleinen tegels, ruime keukens met apparatuur van topklasse, warme en koude airconditioning, privézwembad in elk van de woningen, berging, garage voor ten minste twee voertuigen, enzovoort. En alsof dit alles nog niet genoeg is, zult u ook over de mogelijkheid beschikken om wijzigingen naar wens te maken.

Meer info vind u hier!

Te koop

Dunique

Vanaf € 2.375.000
Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum Dunique is een n ...

3. Epic Marbella: uniek project van 74 tijdloze villa-appartementen in Marbella – vanaf €1.550.000

Epic Marbella is een een luxueus appartementsproject dat verdeeld is over 3 fases. Hierbij bestaat fase 1 uit 18 units en fase 2 en 3 elk uit 28 units. Bij dit project biedt iedere fase moderne woningen met verfijnde kenmerken die doordachte luxe garanderen. U vindt hier alles naar waar u op zoek bent: floor to ceiling ramen, ruime woonkamer, panoramische zicht op zee, uitgebreide terrassen enzovoort. De woningen beschikken bovendien over oppervlaktes van 400 m2 tot 1000 m2.

Bij Epic Marbella zijn er heel wat gemeenschappelijke ruimtes waar u gebruik van kan maken. Terwijl Marbella over ontelbare faciliteiten beschikt, neemt Epic Marbella het voortouw om enkele van de meest exclusieve en uitzonderlijke voorzieningen in de omgeving aan te bieden. Zo kan u bijvoorbeeld gebruik maken van The Social Club, hier vindt u verschillende ruimtes gaande van co-working ruimtes tot kinderopvangzones. Daarnaast kan u ook rekenen op de conciërge services, en kan u genieten van de spa, fitness of de Gastrobar. Bovendien zijn alle ruimtes ontworpen met een elegant design dat ook terug te vinden is in de woningen zelf.

Meer info vind u hier!

Epic Marbella

Vanaf € 3.750.000
Epic Marbella: uniek project van 74 tijdloze villa-appartementen in Marbella – vanaf ...

Uitstekende service voor en na aankoop

Interesse in een nieuwbouw appartement kopen in Marbella? Een gestructureerde oriëntatiefase is dan een belangrijke stap bij de start van uw investering. Dat weten we bij INVESTINSPAIN zeer goed. Onze missie is om u te ondersteunen voor én na het aankoopproces. Onze service in praktische zaken is zo uitgebreid dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Wat ons uniek maakt.

Wat houdt dit servicepakket in? We verzorgen de vertaling van de belangrijke documentatie. Daarnaast hebben een team van advocaten en fiscalisten. Zij staan klaar voor advies, controles en de professionele regeling van administratieve zaken. Zo kunnen we alle hands-on zaken voor uw nieuwe appartement regelen. Denk aan contracten voor nutsvoorzieningen en de complete inrichting van uw appartement. Maar ook on-site beveiliging, schoonmaak en tuinonderhoud.

Interesse in huuropbrengsten voor uw tweede verblijf? Ook dat kan via onze verhuurservice. Overal is rekening mee gehouden om een aantrekkelijke, veilige investering mogelijk te maken. U moet niet vrezen voor valkuilen. Laat de praktische zaken over aan ons, en geniet zonder zorgen!

Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G…

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal

Niels Bruggeman

Te koop
new offer

Earth

Vanaf € 1.650.000
Earth: Luxe appartementen met tuin en (semi-) penthouses aan de Golden Mile in Marbella &#

Niels Bruggeman

Te koop

Palo Alto – Instapklare penthouse met …

Voor € 1.490.000
Palo Alto: Instapklare 3 slaapkamer penthouse met luxe dakterras voor €1.490.000 Deze inst

Niels Bruggeman

Te koop

Dunique

Vanaf € 2.375.000
Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum Dunique is een n

Vastgoed kopen in Marbella: Hoe werkt dat?

Als vastgoedmakelaar zijn wij, INVESTINSPAIN, gespecialiseerd in de regio Marbella – San Pedro – Estepona, het ‘Saint-Tropez’ van Spanje. Niet alleen vanwege het klimaat en de levenskwaliteit, maar tevens omdat dit één van de minst crisis-gevoelige gebied is in Spanje. Wenst u een appartement of villa te kopen via een vastgoedmakelaar in Marbella – Estepona, die uw taal spreekt? Laat ons helpen! We willen onze klanten een persoonlijke aanpak geven zoals wij die ook graag voor onszelf zouden wensen. Een eerste of tweede huis in Spanje aanschaffen is niet zomaar wat. Hier zit een emotie bij en wij luisteren graag naar deze.

Investeren in Spaans vastgoed? InvestinSpain-oprichter Gunther de Vleeschouwer legt uit in deze korte video hoe dat werkt.

Vergelijk aanbiedingen