geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

Prestigieuze huizen te koop aan de Costa del Sol

Prestigieuze huizen te koop Costa del Sol – U zoekt niet zomaar een tweede verblijf in Spanje, maar de meest luxueuze woningen te koop aan de Costa del Sol. Investeren in vastgoed is een slimme zet waar u vele jaren genot van zal hebben in één van de mooiste plaatsen van Europa. Veel landgenoten gingen u dit jaar al voor. Als ervaren Belgische vastgoedmakelaar in Marbella helpt INVESTINSPAIN u graag uw dromen te realiseren. Maak gebruik van onze ervaring om de geheimen van de Spaanse vastgoedmarkt te doorgronden!

 

  1. Voordelen van nieuwbouwprojecten Costa del Sol
  2. Huizen te koop Costa del Sol: vind de woning die bij u past

 

1. Voordelen van nieuwbouwprojecten Costa del Sol

Bent u op zoek naar nieuwbouwprojecten aan de Costa del Sol? De regio rond Marbella is populair vanwege het mediterrane klimaat met bijna alle dagen zon. Bovendien geniet ze een goede internationale bereikbaarheid op slechts 2,5 uur vanaf take-off in Belgische luchthavens. Vermaak en faciliteiten genoeg in de directe omgeving: de mooiste golfbanen van Europa, exclusieve jachthavens, fraaie stranden, en bezienswaardigheden op vlak van cultuur en natuur. Geen wonder dat degelijk vastgoed in deze omgeving verkoopt als zoete broodjes. Steeds meer mensen ontdekken de aantrekkingskracht van de regio en de vastgoed opportuniteiten uit hand van de beste ontwikkelaars. Upmarket vastgoed aan schappelijke prijzen zit in de lift. Zorg dat u uw graantje op tijd meepikt.

Ontwikkelaars realiseren op toplocaties prachtige projecten aan aantrekkelijke prijzen. Dat maakt de panden enerzijds ideaal als tweede verblijf en schept ook inkomst mogelijkheden. Wilt u uw nieuwe droompand  aan de Costa del Sol verhuren? Dan mag u een realistische huuropbrengst tot 8% verwachten. De waarde van vastgoed in en rond Marbella blijft gestaag stijgen, wat nu het goede moment voor een interessante investering maakt om uw droomhuis aan de Costa te vinden.

huizen te koop Costa del Sol

2. Huizen te koop Costa del Sol: vind de woning die bij u past

Huizen te koop Costa del Sol: Interesse in een van onze schitterende nieuwbouwprojecten? Wacht niet en laat het ons weten! Kom eens langs op ons kantoor te Mechelen met al uw vragen. We zetten uw budget en wensen op een rij en zoeken projecten uit die hierop naadloos aansluiten. Vervolgens kunnen we een driedaagse inspectietrip plannen. U gaat onder begeleiding verschillende huizen bezoeken waarin u geïnteresseerd bent. Dit is tenslotte de beste manier om uw droomhuis te bewonderen en de naaste omgeving te verkennen. Een prestigieuze villa in Marbella, een prachtig townhouse in Estepona, een enorm appartement in San Pedro de Alcantara? Wat u ook zoekt, wij hebben een selectie exclusieve projecten voor u.

Bovendien kan u ook na de aankoop van uw droomwoning gebruik maken van onze services:

Wil u graag een afspraak om meer te weten te komen over hoe we u kunnen begeleiden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!


Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Te koop

ELEMENTS MARBELLA

Vanaf € 429.000
Elements Marbella: Nieuwbouw project op een steenworp van Marbella in Los Altos De Monteros- vanaf €429.000 Elements Marbella is gelegen in de prestigieuze woon ...
2 118 m2gegevens

The Secret Marbella – On-hold

Vanaf € 2.711.000
The Secret Marbella: 34 spectaculaire villa’s in Real de la Quinta – Vanaf €2.711.000 The Secret Marbella bestaat uit een combinatie van percelen wa ...
3 980 m2gegevens

Soul Marbella

Vanaf € 770.000
Soul Marbella: appartementen, penthouses en villa’s vlakbij Santa Clara Golf Soul Marbella, gepromoot door INVESTINSPAIN, is een nieuwbouwproject dat best ...

BIG BLUE VILLAS (Uitverkocht)

Uitverkocht
Big Blue Villas: Gerenoveerd project met panoramische zeezichten in Benalmádena- Uitverkocht In het hartje van een groene oase vol rust, luxe en comfort, ten mi ...

Vergelijk aanbiedingen