geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Immo Marbella: Vind uw tweede droomverblijf

Immo Marbella: vind uw tweede droomverblijf – Marbella is één van de mooiste streken ter wereld om te wonen en te verblijven. De zee is dichtbij, de zon schijnt zo goed als iedere dag. Daarom staat iedereen er met een goed humeur op. Bovendien is er zowel genoeg te doen alsook de nodige rust te vinden voor wie daarnaar verlangt. Geen wonder dat immo Marbella ontzettend in trek is. Interesse in vastgoed als tweede verblijf in deze schitterende regio? INVESTINSPAIN maakt op basis van uw wensen een selectie van de beschikbare immo in Marbella en de meest interessante nieuwbouwprojecten om uw investering te stroomlijnen.

In dit artikel:

Regio Marbella

Marbella is het bruisende hart van de Costa del Sol. Deze plaats biedt het gemak en comfort van een wereldse stad en daarnaast heeft het ook een uitstekend microklimaat, vlakbij zee. Bovendien vormt deze regio een paradijs voor golfliefhebbers: met wel liefst 72 golfterreinen staat de streek ook bekend als de Costa del Golf. Voor fans van deze sport is deze regio een waar paradijs! Geen wonder dus dat zovelen een appartement te koop in Marbella zoeken.

De combinatie van mooie natuur, rust en een groot aanbod aan faciliteiten maakt dat deze regio een geliefde vakantiebestemming is voor vele Belgen en Nederlanders. U zult er namelijk mooie boulevards, parken, tuinen en een historisch centrum terugvinden. In Puerto Banús, de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol, kunt u de mooiste jachten bewonderen, maar ook shoppen in de luxeboetieks, wandelen langs de boulevard, en zoveel meer.

Wat heeft Marbella nog meer te bieden? Bijna alle dagen zon, het jaar rond prachtig weer en genoeg te beleven voor de hele familie. Watersport mogelijkheden in overvloed, natuurpracht en een bloeiend uitgaansleven. Wie zou er in deze omgeving geen tweede verblijf willen? Dit wordt tevens aangetoond met cijfers: steeds meer landgenoten kopen appartementen in Marbella. De regio is zeer populair bij Europeanen en zeker ook bij Belgen en Nederlanders.

Vastgoed in deze streek wordt bovendien ook beschouwd als goede waarde voor uw geld. Een topinvestering voor uw kapitaal dat anders aan lage rente in de bank vastroest. Omdat we ervoor zorgen dat we uw spaarcenten zeer goed begrijpen, schakelen we een team van fiscalisten en advocaten in, zodat u zeker weet dat u voor een solide investering kiest. Ook is het prettig om te weten dat ons team Nederlandstalig is. Hierdoor kan u dus met een gerust hart een appartement kopen in Marbella.

Lees ook:

De zoektocht naar de beste immo Marbella te koop

Op zoek naar een nieuwbouwprojecten in Marbella? Loopt u rond met het plan om in de parel van de Costa del Sol onroerend goed te kopen? INVESTINSPAIN helpt u graag uw droompand te vinden. Alleen de beste immo Marbella is goed genoeg voor u. Als ervaren vastgoedmakelaar in Marbella bieden we onze klanten alle benodigde kennis en service om upmarket panden te kopen in Marbella.  Wilt u uw droomhuis vinden of nieuwe vastgoedontwikkelingen bespreken? Wat uw plan ook is, INVESTINSPAIN regelt het samen met u. Bij ons kan u rekenen op: een hoog niveau van plaatselijke expertise, uitmuntende klantenservice en aandacht voor detail bij de aankoop van luxe onroerend goed, plus excellente service na aankoop. Kortom, bij ons vindt u uw ideale partner om deze Spaanse vastgoedmarkt te navigeren en er het neusje van de zalm uit te kiezen.

Jaarlijks gaan duizenden landgenoten u reeds voor om parttime of fulltime levensgenieter in het glamoureuze Marbella te worden. Geef ze eens ongelijk! De regio is heerlijk om te verblijven, de vastgoedmarkt zit in een interessant stadium en prestigieuze projecten worden aan rap tempo ontwikkeld. Mis uw kans niet! Laat INVESTINSPAIN u bijstaan in het realiseren van uw Spaanse dromen. Nieuwsgierig geworden en u zou graag meer weten? Kom eens met ons kennismaken. We horen graag wat uw wensen zijn en staan klaar om deze werkelijkheid te maken. Binnenkort kan u uw koffers pakken en naar de Costa del Sol vliegen.

Appartement of villa in Marbella – Investeren aan de Costa del Sol

De Costa del Sol is een favoriete Europese verblijfplaats, vooral vanwege het prachtige weer het hele jaar door. Ook de zee en de hoogstaande gastronomie vormen een belangrijke attractie. Laten we zeker niet het golftoerisme vergeten! Met 72 golfterreinen zit in deze sport de regio in het bloed. Mensen reizen het hele jaar door naar de Costa del Sol om te genieten van de beste golfbanen in Spanje. Liefhebbers van deze sport kunnen in deze regio dan ook ruimschoots hun hart ophalen. Geen wonder dat een deel van onze selectie toppanden eerstelijns bij of zelfs in golfterreinen liggen. Wie wil kan ieder moment van de dag in mum van tijd op the green staan.

Wanneer u een investering overweegt, moeten de praktische, juridische en financiële aspecten in orde zijn. Daarom kan u rekenen op de uitgebreide service van INVESTINSPAIN. We ondersteunen u in elke stap van het aankoopproces en staan ook na aankoop voor u klaar. Onze services zijn onder andere: juridisch en fiscaal advies, vertalingen, totaalinrichting van uw nieuwe woning, property management en verhuur. Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak in één van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella. We maken graag kennis met u en uw wensen.

Vastgoed kopen in Marbella: Hoe werkt dat?

Als vastgoedmakelaar zijn wij, INVESTINSPAIN, gespecialiseerd in de regio Marbella – San Pedro – Estepona, het ‘Saint-Tropez’ van Spanje. Niet alleen vanwege het klimaat en de levenskwaliteit, maar tevens omdat dit één van de minst crisis-gevoelige gebied is in Spanje. Wenst u een appartement of villa te kopen via een vastgoedmakelaar in Marbella – Estepona, die uw taal spreekt? Laat ons helpen! We willen onze klanten een persoonlijke aanpak geven zoals wij die ook graag voor onszelf zouden wensen. Een eerste of tweede huis in Spanje aanschaffen is niet zomaar wat. Hier zit een emotie bij en wij luisteren graag naar deze.

Investeren in Spaans vastgoed? InvestinSpain-oprichter Gunther de Vleeschouwer legt uit in deze korte video hoe dat werkt.

Zie hier de nieuwste projecten die te koop staan in de regio van Marbella:

Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G…

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Earth

Vanaf € 1.650.000
Earth: Luxe appartementen met tuin en (semi-) penthouses aan de Golden Mile in Marbella &#
Niels Bruggeman
Te koop

Palo Alto – Instapklare penthouse met …

Voor € 1.490.000
Palo Alto: Instapklare 3 slaapkamer penthouse met luxe dakterras voor €1.490.000 Deze inst
Niels Bruggeman
Te koop

Dunique

Vanaf € 2.000.000
Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum – vanaf €2

Vergelijk aanbiedingen