geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten

SOUTH BAY ESTEPONA

Vanaf € 326.500

Overview

  • Bijgewerkt op
  • juli 10, 2023
  • 2 slaapkamers
  • Bouwjaar: 2020

Beschrijving

South Bay Estepona: Spectaculair uitzicht op zee, nabij de stad- vanaf €326.500

South Bay Estepona – in het hart van Estepona en op loopafstand van alle voorzieningen en diensten.

Op deze unieke locatie bieden wij u, met South Bay Estepona, de keuze uit 2, 3 en 4 slaapkamerappartementen en penthouses met zeer grote Zuid-gerichte zonnige terrassen met uitzicht op de zee. Ruime moderne appartementen met hoogwaardige specificaties gemaakt en ontworpen, zodat iedereen zijn droomhuis kan kiezen.

South Bay Estepona is een nieuw modern project met elegante en ruime appartementen en penthouses te midden van rijkelijk aangelegde tuinen, met uitzonderlijke Zuid-gerichte terrassen met zicht op de Middellandse Zee. Deze unieke locatie op enkele minuten stappen van centrum Estepona, met Puerto Banus en Marbella op 15 minuten met de auto en Malaga vliegveld bereikbaar binnen 1 uur, maakt South Bay de perfecte keuze voor wie op zoek is naar de kwaliteit van  het kosmopolitische leven dicht bij alle faciliteiten en services. Een ideaal tweede verblijf of vaste woning het hele jaar door.

Estepona is een levendige stad met een mooie haven en de boulevard biedt prachtige plaatsen om te eten en ontspannen. De stranden behoren tot de beste in het gebied en de stad zelf handhaaft haar authentieke Andalusische charme nog steeds en biedt eveneens eersteklas faciliteiten zoals een verscheidenheid aan golfbanen, paardensportcentra, winkels en scholen. Sotogrande ligt op 10 minuten en beschikt over een mooie haven, golfbanen, polovelden en een grote keuze aan restaurants en ontspanningsmogelijkheden.

De bouwstijl ademt verfijning

De lichte open woonruimtes met geïntegreerde open plan design keukens gaan naadloos over naar de ruime terrassen met prachtig uitzicht op zee. Top kwaliteit afwerkingen en energie efficiëntie vervolledigen het hedendaagse wonen.

De master bedroom met en-suite badkamer zijn zo georiënteerd dat u ten volle kan profiteren van het natuurlijke licht en het omliggende landschap.
Het elegante ontwerp van South Bay overstijgt de grenzen van de traditionele architectuur en biedt een nieuw concept van stedelijk wonen door het combineren van topkwaliteit materialen met nieuwe inspirerende ontwerpen.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen voor uw comfort en privacy; met uitzicht op de zee zijn deze ruimten een oase van volledige rust.

Block-3
Block-2
Block-1
South-Bay-II-qualities-IIS
BOOK-South-Bay-IIS
Geschikt voor
Gedeeld zwembad
Groene zones
Gym
Kinderbad
Parking
Privé terras
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin &# ...
Niels Bruggeman

Sunset Bay

Vanaf € 340.000
Sunset Bay: appartementen op 300 meter van het strand in Estepona – vanaf €340.000 S ...
Niels Bruggeman

Almazara Hills

Vanaf € 455.000
Almazara Hills: Nieuwbouw appartementen op een bergzijde met prachtige zichten – Van ...
Niels Bruggeman

South Place Estepona

Vanaf € 455.000
South Place Estepona: Vlakbij de zee én de stad- vanaf €455.000 South Place Estepona, best ...
Niels Bruggeman

Sofie Claes

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Sofie Claes