geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten

Overview

  • Bijgewerkt op
  • januari 29, 2024
  • 2 slaapkamers
  • 150 m2
  • Bouwjaar: 2022

Beschrijving

Velaya: Frontline beach project van appartementen en bungalows gelegen tussen Marbella en Estepona

De 38 woningen en faciliteiten van Velaya zijn ontworpen rekening houdend met uw belangen. Dit exclusief project onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van materialen, de exclusiviteit, de stijlvolle architectuur en de unieke frontline beach locatie. Het project is ontwikkeld om te voldoen aan al uw wensen en om u te laten genieten van een exclusieve levensstijl in een natuurlijke en rustige omgeving.

Voor wie wil gaan wonen aan de Costa del Sol, is Velaya de perfecte plek. Dit project bevindt zich dicht bij een aantal kleine pittoreske dorpjes. Geniet van een ongeëvenaarde locatie aan het strand en geniet van een breed aanbod aan culturele, gastronomische en sportieve activiteiten. Met een oppervlakte van ongeveer 15.000 m², een nieuw residentieel concept, unieke faciliteiten en een toplocatie, wordt Velaya ongetwijfeld één van de meest exclusieve ontwikkelingen van Estepona.

Velaya appartementen & penthouses

De 24 appartementen van Velaya zijn verdeeld over 3 blokken. Deze appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en zeer ruime terrassen met prachtige zichten. Eigenaars van de gelijkvloers appartementen hebben bovendien de optie om te kiezen voor een privé zwembad in de tuin.

Velaya biedt ook 6 exclusieve 3-slaapkamer penthouses met adembenemende zichten. Op het hoogste verdiep bevinden zich de master bedroom en een groot terras. Deze penthouses zijn perfect als een tweede verblijf met een frontline beach locatie en tal van faciliteiten in de buurt.

Velaya villa’s (verkocht)

De 2 luxueuze en exclusieve villa’s van Velaya met 4 slaapkamers met een totale oppervlakte van ongeveer 1.000 m², bieden ruime binnenruimten en terrassen. Elke villa heeft een grote tuin met zwembad, jacuzzi en veranda. De woningen zijn verdeeld over 3 niveaus. De villa’s van Velaya zijn ideaal als u op zoek bent naar privacy, maar ook naar verschillende faciliteiten op wandelafstand. Bovendien hebben de villa’s een zeer goede ligging binnen het project, namelijk op slechts 100 meter van de zee en met directe toegang tot het strand.

Velaya bungalows

De 6 spectaculaire bungalows van Velaya zijn verdeeld over 3 verdiepen en hebben ruimte leefruimten. Er wordt veel aandacht gehecht aan elk detail, zoals bijvoorbeeld de veranda en het privé zwembad. Ook de bungalows hebben een ideale ligging, op slechts 100 meter van het strand, met zeezichten en met directe toegang tot het strand.

Ligging 

37-BLOCK-TOWER-37-FF-CORNER
29-BLOCK-TOWER-29-GF-CORNER
18-BLOCK-GARDEN-18-PENTHOUSE
Brochure-Velaya-IIS
Geschikt voor
Barbecue
Beach entry
Buitenkeuken
Fitness
Garage
Guard house
Infinity zwembad
Jacuzzi
Kinderbad
Paddle tennisveld
Parking
Speelruimte voor kinderen
Sportomgeving
Tennis terrein
Veiligheidshek
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin &# ...
Niels Bruggeman

Cassia

Vanaf € 215.000
Cassia Estepona: nieuwbouw project tegen Estepona centrum Cassia Estepona is een nieuw pro ...
Niels Bruggeman

South Place Estepona

Vanaf € 455.000
South Place Estepona: Vlakbij de zee én de stad- vanaf €455.000 South Place Estepona, best ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Bayside Homes

Vanaf € 303.000
Bayside Homes: Zuidgerichte 2 of 3 slaapkamer luxe appartementen in Estepona – Vanaf €303. ...
Niels Bruggeman

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer