geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen

OAK 47 – Uitverkocht

Vanaf € 555.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • juli 14, 2022
  • 3 slaapkamers
  • Bouwjaar: 2021

Beschrijving

OAK47: 47 stijlvolle townhouses op slechts 3 minuten wandelen van het strand in Fuengirola- vanaf €555.000

OAK47 is gelegen op een heuvel met fantastische zeezichten. Het is een elegante ontwikkeling van 3 slaapkamer townhouses op slechts 3 minuten wandelen van de gouden stranden van Fuengirola & Mijas. Dit populair kustgebied geniet al lang de voorkeur van internationale bezoekers die genieten van het gematigde klimaat, stranden, winkels, lekker eten en de relaxte levensstijl van de Costa del Sol. Het project ligt in een rustige omgeving en heeft een fantastische locatie op wandelafstand van een bekend winkelcentrum en het levendige stadje van Fuengirola.

De townhouses

OAK47 is een boutique project van slechts 47 open, moderne huizen. Perfect als een investering of tweede verblijf aan de Costa del Sol. De townhouses zijn gebouwd op twee niveaus. Op de begane grond vindt u een open woon- en eetkamer. De open keuken is volledig uitgerust en heeft een aparte bergruimte. Hoge plafonds en porseleinen vloeren getuigen van een kwalitatieve afwerking. De woonkamer is helder en luchtig met glazen deuren tot aan het plafond. Deze glazen deuren brengen u naar een gedeeltelijk overdekt terras en een privétuin.

De ruime slaapkamers op de eerste verdiep zijn voorzien van ingebouwde kasten en aansluitende badkamers, afhankelijk van de gekozen configuratie. De master bedroom heeft ook een inloopkast en een ruim terras met dubbele ramen. Op het solarium kan u uw eigen privé plekje creëren, een plek om te ontspannen en tot rust te komen in de zon die het hele jaar door schijnt.

De regio

OAK47 ligt aan de rand van Fuengirola en Mijas Costa waar gouden stranden zich kilometers in beide richtingen uitstrekken. Chiringuitos liggen aan de stranden waar u kan stoppen voor een ontspannen lunch.  Ga naar Fuengirola voor een aantal winkelstraten en bezoek het kerkplein voor een meer traditionele Spaanse sfeer op te snuiven met stijlvolle tapasbars en bodegas.

Het glamoureuze Marbrella en Puerto Banus bevinden zich op 20 minuten en de beste golfbanen van de regio bereikt u op minder dan 10 minuten.

Een aantal voorbeelden van lokale bezienswaardigheden zijn: Fuengirola’s Bioparc, Sohail Castle, Mijas Aquapark en bioscopen. Fuengirola heeft een eigen jachthaven met een breed aanbod aan gastronomische restaurants en leuke bars.

Ligging

floorplan2-IIS
floorplan1-IIS
Geschikt voor
Airconditioning
Berging
Beveiliging
Gedeeld zwembad
Gym
Sauna
Solarium
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

EL ROMERAL – Uitverkocht

Vanaf € 549.000
El Romeral: Huis te koop in CalaHonda- vanaf €549.000 El Romeral nieuwbouwwoningen zijn ge ...

THE CAPE – Uitverkocht

Vanaf € 715.000
The Cape: 25 townhouses in Cabopino met zichten over de Middellandse Zee – vanaf €71 ...

Elite – La Cala Golf – Off marke...

Vanaf € 270.172
Elite – La Cala Golf: Appartementen en townhouses op steenworp van La Cala Golf.   E ...

Sofie Claes

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Sofie Claes