geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Villa te koop Spanje: uw droomhuis aan de Costa del Sol

Bent u op zoek naar een prachtige villa te koop in Spanje? Lees hier meer over de voordelen van het wonen in een villa in Spanje en waar u de perfecte villa kunt vinden. INVESTINSPAIN helpt u bij het vinden van uw droomhuis aan de Costa del Sol. De perfecte vakantiewoning of misschien ook investering? Alles is mogelijk! Vanwege de uitstekende locatie, gastronomie en het klimaat is de omgeving van Marbella en Estepona een uitstekend verhuur-gebied. Oftewel, genieten én een uitstekende ROI!

Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend ...
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 De ...
Niels Bruggeman
Te koop

Villa Playa San Pedro

Prijs op aanvraag
Villa Playa San Pedro: Villaproject aan het strand tussen Puerto Banus en San Pedro de Alc ...
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en ...
Te koop
hot offer

Velaya Villa

Voor € 4.500.000
Velaya: Frontline beach villa terug op de markt en instapklaar! De villa’s van dit e ...
Te koop
new offer

Aurea Villas

Vanaf € 1.440.000
Aurea Villas: 10 luxe villa’s in dé golf-hotspot van Estepona Aurea Villas is een ve ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

OCYAN Luxury Villas

Vanaf € 2.650.000
OCYAN Luxury Villas: 12 luxevilla’s met zeezicht bij La Resina Golf Club in Estepona ...
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer
new offer

The Collection Camojan

Vanaf € 6.575.000
The Collection Camojan: 5 prachtige villa’s in Cascada de Camojan Dit nieuwe project ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

ATTA villas

€ 1.495.000
ATTA villas: 8 villa’s in het hart van de Golfdriehoek op de New Golden Mile ATTA Vi ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Zenity Cyan

Vanaf € 1.779.000
Zenity Cyan: Exclusieve villa’s met zicht op zee vlakbij centrum Estepona Zenity Cya ...
Niels Bruggeman

Spanje is een van de meest populaire landen ter wereld voor mensen die op zoek zijn naar een vakantiehuis of een tweede huis. Met zijn prachtige landschappen, prachtige stranden en warme klimaat is het geen verrassing dat zoveel mensen hier een woning willen bezitten. Een villa te koop Spanje kan dan ook een geweldige investering zijn voor mensen die willen genieten van al het moois dat het land te bieden heeft. In dit artikel leest u meer over waarom een villa kopen in Spanje zo’n goede keuze is, en waar u de perfecte villa kunt vinden.

Voordelen van een villa te koop Spanje

  1. Prachtige locaties – Of u nu op zoek bent naar een woning in de buurt van het strand of in de bergen, Spanje heeft voor elk wat wils.
  2. Heerlijk klimaat – Spanje heeft een mediterraan klimaat, wat betekent dat de winters mild zijn en de zomers warm en droog.
  3. Geweldige levensstijl – De Spaanse levensstijl is ontspannen en informeel. Het eten is heerlijk en er is altijd iets te doen.
  4. Waar voor uw geld – In vergelijking met andere Europese landen is Spanje een zeer betaalbare optie voor een woning.
  5. Investering – Een villa te koop Spanje kan ook een geweldige investering zijn. Door de populariteit van het land kan de waarde van uw woning in de loop der tijd toenemen.

Investeren in vastgoed aan de Costa del Sol

Het gebied rond Marbella is met haar milde klimaat, vele faciliteiten en goede bereikbaarheid een regio die heel goed in de vastgoedmarkt ligt. Als ervaren vastgoedmakelaar in België én Spanje kunnen we u een sublieme selectie van schitterende villa’s in de meest gewilde plaatsen van deze Spaanse regio aanbieden. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over praktische bekommernissen dankzij onze uitgebreide aftersales service. INVESTINSPAIN begeleidt u zowel voor, tijdens als na de aankoop van uw nieuwe villa in Spanje.

  1. De mooiste villa’s te koop in Spanje
  2. Villa te koop Spanje: Vind de ideale woning
  3. Aarzel niet om een kennismakend gesprek te plannen

1. De mooiste villa’s te koop in Spanje

Leven als God in Spanje: zon, zee, strand en vooral geen zorgen, daar staat de Costa del Sol om bekend. Toch is niet alleen deze kustlijn uniek. Het binnenland van Andalusië heeft u ook veel te bieden, zeker in termen van meer rust, allerhande sportfaciliteiten en de typische Andalusische dorpjes. Ideaal als locatie voor een tweede verblijf om in alle denkbare luxe te overwinteren, of puur als slimme investering mocht u interesse hebben in verhuur mogelijkheden. Ook deze optionele verhuur van uw Spaanse villa kunnen we voor u regelen. Ga onbekommerd genieten van het Spaanse leven en strijk meteen een mooie huuropbrengst op, zonder tijd te verdoen.

Ontdek snel ons steeds groeiende aanbod aan villa’s te koop in Spanje met uniek design en alle mogelijke glamour en luxe waar u van droomt. Dat alles gecombineerd met een excellente omgeving en een goed geregelde beveiliging van uw luxepand, zorgt ervoor dat u zorgeloos van uw spectaculaire tweede verblijf aan de Costa kan genieten. Bent u een project tegengekomen waar u meer van wil weten? Dan kan u ons steeds vrijblijvend contacteren. We informeren u graag over de mogelijkheden om uw dromen te laten uitkomen.

Luxe Nieuwbouw Villa’s: Costa del Sol Watchlist

In dit overzicht hebben we de 5 beste nieuwbouwvilla projecten geselecteerd. Deze selectie bestaat uit nieuwbouw villa’s die momenteel te koop worden aangeboden. De oplevertijd van de woningen varieert van 2021 tot en met 2023. Voor meer informatie over individuele projecten klikt u eenvoudig op de ‘meer info’ knop.

2. Villa te koop Spanje: Vind de ideale woning

Het aanbod van villa’s in Spanje selecteren wij rechtstreeks door de samenwerking met ons netwerk van projectontwikkelaars ter plaatse. Waar het om draait is dat u met een ontspannen en veilig gevoel de Spaanse luxevilla van uw dromen vindt. Denk aan state of the art-architectuur op geweldige locaties met uitstekende bereikbaarheid. Villa’s die van alle luxe voorzien zijn om u te laten genieten van het Spaanse leven. Marbella, Estepona, Cancelada,… genoeg bruisende plaatsen waaruit u kan kiezen in ons portfolio om uw droomvilla te vinden. Ontdek de lokale cultuur en ontspanningsmogelijkheden samen met vrienden en familie vanuit uw eigen Spaanse villa.

Bekijk het steeds uitbreidende aanbod aan de hand van ons portfolio en ontdek ons uitgebreid servicepakket: inrichting van uw villa, beveiliging, onderhoud, enzovoort.

Wil u alvast een voorproefje van enkele interessante projecten ontvangen? Neem dan deel aan onze Nieuwbouw Enquête! Op basis van uw gegevens sturen we u nadien een selectie van projecten door.

powered by Typeform

3. Aarzel niet om een kennismakend gesprek te plannen

Voordat we samen villa’s te koop bezoeken in Spanje, nodigen we u graag eerst uit voor een kennismakend gesprek in één van onze kantoren. Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen en budget in kaart om zo meteen de juiste selectie van nieuwbouw villa’s te maken. Hierbij geven we u meteen gedetailleerde info en de meest recente prijzen. Nadien kunnen we een inspectiereis naar Spanje plannen om de door u gekozen projecten te bezoeken. Onder onze begeleiding krijgt u de kans om diepgaandere vragen aan de ontwikkelaar te stellen en om de kwaliteit en de zichten van het project te kunnen vaststellen.

Waarom niet rechtstreeks bij de ontwikkelaar een villa in Spanje kopen?

In Spanje bestaat er een niet-exclusieve vastgoedmarkt. Dit betekent dat iedere makelaar ieder project kan verkopen en dat alle prijzen overal dezelfde zijn, ook bij de ontwikkelaar zelf. Indien u rechtstreeks naar de ontwikkelaar zou gaan, dan zal die zijn project nooit op een objectieve manier voorstellen. Het doel blijft voor hem immers om net dát project te verkopen. Via een makelaar zal u altijd de kans krijgen om meerdere objectieve vergelijkingen te kunnen maken. Bovendien krijgt u ook via de makelaar de kans om in uw eigen taal begeleid te worden om zo onduidelijkheden te voorkomen. INVESTINSPAIN werkt samen met een Nederlandstalig team van advocaten en fiscalisten gespecialiseerd in de regio.

Doordat de vastgoedmarkt in Spanje niet-exclusief is, is het als klant ook voordeliger om slechts met 1 makelaar in zee te gaan. 1 makelaar kan u alle villa’s te koop in Spanje tonen die bij u aansluiten en krijgt op die manier ook de kans om uw wensen volledig te begrijpen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat makelaars hun objectiviteit in concurrentie met elkaar niet verliezen. Kies dus 1 makelaar waar u zich goed bij voelt!

Extra kosten bij het kopen van een villa

Bij het kopen van een villa in Spanje zijn er extra kosten waarmee rekening moet worden gehouden. Hier zijn enkele van de belangrijkste kosten die u moet overwegen:

  1. Overdrachtsbelasting – Dit is een belasting die wordt geheven op de verkoop van onroerend goed in Spanje. Het tarief varieert tussen de 6% en 10% van de verkoopprijs, afhankelijk van de regio.
  2. Notariskosten – Dit zijn de kosten voor de notaris die betrokken is bij de overdracht van eigendom.
  3. Registratiekosten – Dit zijn de kosten voor het registreren van uw eigendom bij het kadaster.
  4. Advocaatkosten – Het is altijd aanbevolen om een advocaat in de arm te nemen bij het kopen van een woning in Spanje. De kosten variëren afhankelijk van de advocaat die u kiest.

Voordelen van erkend BIV makelaar INVESTINSPAIN

Doordat INVESTINSPAIN een erkend BIV makelaar is, geniet u van extra bescherming bij het kopen van een villa in Spanje. Wie in België vastgoedactiviteiten stelt zonder door het BIV erkend te zijn, voert illegale praktijken uit. In Spanje echter, geldt die verplichte erkenning niet en kan eender wie zich uitgeven als makelaar, met alle gevolgen van dien.

5 belangrijke voordelen van een BIV makelaar:

  1. Gereguleerde Belgische derdenrekening om uw gelden veilig te plaatsen
  2. Een BIV-makelaar dient een gereguleerde Deontologie te volgen, op straffe van uitzetting!
  3. Elke BIV-makelaar heeft een beroepsaanprakelijkheidsverzekering, ter bescherming van de consument.
  4. Elke BIV-makelaar dient zijn of haar vastgoedexpertise aan te tonen, én ook steeds op niveau te houden. Academische opleiding & vastgoed examens zijn de tools hiertoe.
  5. Lokaal kantoor in eigen land, voor contractuele zaken, info-sessies, … in ons geval hebben we kantoren in Spanje, Belgïe en Nederland.

Daarnaast bieden we met INVESTINSPAIN ook tal van extra services waarop u kan rekenen. Verhuurservice, totaalinrichting en property management zijn er enkele van. Zo zorgen we met HOMEINSPAIN voor een volledig interieur van A tot Z en kunnen we de opvolging voor verhuur ook volledig op ons nemen. Ons doel is om u een zorgeloze aankoop/investering te laten maken en om u zowel voor, tijdens als na de aankoop volledig te kunnen laten terugvallen op onze services. Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere vragen!


Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

  • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
  • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
  • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
  • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
  • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Vergelijk aanbiedingen