62 Rustig gelegen appartementen en penthouses met zeezicht vanaf 199.000€

Dit project beschikt over 62 appartementen en penthouses met zeezicht met 2 slaapkamers en 2 badkamers, kwaliteit design en architectuur in hedendaagse stijl. De appartementen zijn allen Zuid-West gericht met een prachtig uitzicht op het omliggende platteland of de zee.

Belangrijkste DESIGN eigenschappen zijn:

  • Ruime terrassen van maximaal 80m 2.
  • Grote patio ramen vanuit de woonkamer naar het terras
  • Open plan leefruimte met hedendaagse designelementen.
  • Volledig uitgeruste moderne keukens met Bosch apparatuur.
  • Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer ‘ensuite’ uitgerust.
  • Marmeren vloeren
  • Warm en koud airconditioning.
  • Ondergrondse parkeergarage en een opslagruimte in de prijs inbegrepen.

Dit modern nieuwbouwproject van 62 appartementen en penthouses met zeezicht, is momenteel in aanbouw op de New Golden Mile, halverwege tussen Marbella en Estepona, slechts 15 minuten van het glamoureuze Puerto Banus. Het complex beschikt over mooie tropische tuinen en twee gemeenschappelijke zwembaden voor het exclusieve gebruik van bewoners. Oceaan Hills ligt op een unieke rustige setting, met prachtige natuur en uitzicht op zee, aan de rand van een natuurpark dat is beschermd tegen toekomstige bouw, en tegelijk bent u binnen 5 minuten rijden aan het strand, de winkels, de bars, de restaurants en de faciliteiten. Gebouwd door een gerespecteerde ontwikkelaar met vele jaren ervaring in de Iberische vastgoedsector en een solide financiële basis.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!