C8NCEPT: 8 Exceptionele villa’s in The Golden Mile

Ter hoogte van de Golden Mile Marbella, wordt een exclusief octet van luxueuze villa’s gemaakt die het beste van uitzonderlijke stijl en moderne luxe combineert. Gelegen in een ‘premium’ locatie, op loopafstand van de mooiste stranden en de iconische Marbella Club en Puente Romano resort hotels, bevinden zich de 8 privé-woningen die deel uitmaken van de C8NCEPT.

24-uurs state-of-the-art beveiliging zorgt ervoor dat deze gesloten wijk, haar bewoners totale gemoedsrust biedt binnen een persoonlijke oase in het hart van Marbella. Weelderige subtropische tuinen met prachtige uitzichten over de Middellandse Zee, volledige privacy, unieke architectonische styling, doorlopende interieur-exterieur indelingen, en een niveau van luxe wat alleen in de mooiste huizen gevonden kan worden. Voor gedetailleerde informatie staan wij graag ter Uwer beschikking.

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!