Elegante en moderne villa in Estepona met zeezicht aan €675.000

ELEGANTE EN MODERNE VILLA IN ESTEPONA

Het ontwerp van deze prachtige villa is elegant en modern tegelijkertijd, de prachtige architectuur combineert de Mediterrane stijl met de nieuwste en coolste tendensen uit de hedendaagse stijl.

Deze villa is ontworpen met de nieuwste technieken om een tot een ecologisch en onderhoudsarm gebouw te komen. Het is een uniek kans voor een second line zeezicht villa. Deze woning heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers en is gebouwd op een plot van 724 m². De totale bebouwde oppervlakte van de villa 159,11 m².

COMFORTABLE LIVING

Het ontwerp van deze prachtige villa in Estepona vertegenwoordigt de essentie van de levensstijl in het Middellandse-Zeegebied. Er wordt gezorgd voor een zachte en rustige afwerkingen. Vanuit deze villa kan je genieten van prachtige uitzichten op de tuin en de zee… veel natuurlijk licht komt binnen in de leefruimte alsook in de drie slaapkamers, die allemaal leiden tot de ruime en gedeeltelijk overdekte terrassen.

Deze villa met zeezicht is zorgvuldig ontworpen om alle kamers, zelfs badkamers, een panoramisch uitzicht te bieden. Alle slaapkamers genieten van de luxe van een eigen badkamer en de master bedroom heeft ook een inloopkast.

Voor de bouw van deze fantastische villa in Estepona, op 2 niveaus, zullen enkel de beste materialen gebruikt worden.

LIVING THE LUXURY

De kwaliteitsnormen voor alle huizen zijn zeer hoog, wij gebruiken alleen het beste marmer en de beste houtsoorten voor onze luxe designs. Onze in-house interieurontwerpers zullen samen met u zoeken naar de beste keuzes in meubels en afwerking.

MARVELOUS LOCATION

Deze villa is second line strand gelegen in Estepona. Je kan op het terras op het tweede verdiep genieten van de prachtige uitzichten over de Middellandse Zee en Estepona, een stadje met zeer veel faciliteiten en uitstekende restaurants op enkel 10 minuten rijden. Deze woning is gelegen op slechts 25 minuten van Puerto Banus en 30 minuten van Marbella.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

Foto galerij