ATALAYA HILLS Frontline Golf: 2 slaapkamer appartement aan 395.000€ – Beschikbaar in mei!

Deze 5 * luxe ontwikkeling, Atalaya Hills, ligt in een van de meest prestigieuze wijken van de Costa del Sol, naast Atalaya Golf & Country Club in Benahavis, tussen Marbella en Estepona, 5 minuten rijden van de haven van Puerto Banus, waar u kan genieten van een idyllische sfeer in een unieke omgeving en in één van dé top ontwikkelingen aan de Costa del Sol. Aan de voet van de Sierra Blanca, met uitzicht op twee prachtige 18-holes golfbanen, zijn deze mediterrane tuinen aangelegd met tropische bomen en decoratieve watervallen, palmbomen, evenals witte azalea’s en rozen die de lucht met hun onmiskenbare bedwelmende geur, allen omringd door hoog eucalyptusbomen. Atalalaya Hills bestaat uit een complex van 66 absolute luxe appartementen met moderne architectuur. Het bestaat uit ruime 2- en 3-slaapkamer appartementen en penthouses, met ondergrondse parking, prive-tuinen, omheind zwembad en een ‘Children’s play area’, evenals 24-uurs beveiliging. Atalaya Hills is een privé landgoed met residentiële gebouwen, een multifunctionele ruimte ontworpen voor een spa, een fitnessruimte en tuinen. Uw eigendom zal state-of-the-art apparatuur hebben, en faciliteiten die zullen zorgen voor maximaal comfort en ontspanning. Elk eigendom zal ten minste één grote garage en ruime berging hebben. Deze laatste resterende 2- en 3-slaapkamer appartementen, bevinden zich vooraan de Golf, op gelijkvloers met aanliggende tuin (onderhouden door de community) en op het 1ste verdiep, wat betekent dat u direct uitzicht en toegang heeft tot ‘the green’ van een prachtig Golf gebied, genaamd Atalaya Golf! Deze wederverkoop van zo’n prachtig nieuwbouw project is een unieke kans, aangezien dit project verkocht werd in een kwestie van weken, én deze appartementen zijn bij de mooiste in het complex!

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!
Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje! Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven! HOMEINSPAIN.BE Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Technische plannen