Ayame villa te koop in Benahavis – luxueuze villa aan La Quinta Golf – €2.700.000

Ayame villa Benahavís: het project

Ayame villa is een zeer luxueuze, moderne en stijlvolle villa, gelegen in een groene oase aan diverse golfcourses en prachtige zichten over de Middellandse Zee. 

Deze unieke villa is een open plan villa, waardoor interieur en exterieur gelijkmatig in elkaar overvloeien, de ramen kunnen immers volledig open en geven dat verlengde buitenleven gevoel. Ayame ligt tegen een heuvel en is Zuid-Oost georiënteerd.

De onderverdeling van Villa Ayame bestaat uit drie levels. De eerste verdieping heeft een master bedroom, a living room en twee open slaapkamers en overdekt terras. De gelijkvloers bevat de keuken, sociale ruimten en een grote master slaapkamer, toegang tot de tuin, infinity zwembad en terras met pergolas. En de kelderverdieping heeft een grote berging en twee parkings.

Kenmerken

 • Built area: 476,72 m2
 • Built living area: 359,69 m2
 • 4 slaapkamers/badkamers
 • Overdekte terrassen: 175,83 m2
 • Niet – overdekte terrassen: 150,17 m2
 • Tuin: 1066 m2
 • Plot: 1669 m2
 • Zwembad: 85,62 m2
 • Pond: 47,30 m2
 • Garage: 3 plaatsen
 • Zuid-Oost georiënteerd
Te koop – AYAME VILLA in Benahavis, Marbella, Zuid-Spanje

De omgeving

Benahavís is een gemeente in de Spaanse provincie Málaga in de regio Andalusië met een oppervlakte van 145 km² met circa 7000 inwoners. Deze gemeente ligt ten westen van de Costa del Sol, een klein stukje landinwaarts tussen Estepona en Marbella. 

In het hartje van dit gebied ligt het rustige en traditionele dorp van Benahavís temidden van de bergen, welke het Andalusische gevoel heeft behouden. Het is één van de rijkste gemeenten van Spanje. Golf resorts zoals La Quinta Golf, Los Arqueros, evenals het nabij gelegen Villa Padierna, behoren tot het grondgebied Benahavís.

Hoewel het dorp Benahavís klein is, is de gemeente zelf zeer groot. Het omvat talrijke bergketens, rivieren, valleien en bossen. Dit gegeven, in combinatie met tal van golfbanen en exclusieve woningen, maakt dat Benahavís, vlakbij Marbella een zeer gewild gebied is voor het kopen van vastgoed aan de Costa del Sol.

Locatie

 • gelegen in een groene oase aan diverse golfcourses en prachtige zichten over de Middellandse Zee.
 • op 25 min van Estepona
 • op 20 min van Puerto Banús
 • op 60 min van Malaga luchthaven
Sattelietbeeld- Benahavis-AYAME-villa-INVESTINSPAIN
AYAME villa – sattelietbeeld van de prachtige groene omgeving van deze villa in Benahavis, Zuid-Spanje

Prijzen en beschikbaarheden

Interesse in deze luxueuze villa? Neem gerust even contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakend gesprek op ons kantoor te België of Nederland. U liked wat u ziet op foto en wenst de sfeer van deze prachtige villa en haar omgeving in real life te proeven? Boek hier uw gratis* inspectiereis bij INVESTINSPAIN. (*bekijk onze inspectiereis voorwaarden)


Meer villa’s in Benahavis bekijken? Villa Armonia, Villa La Alqueria, Villa Belfry zijn slechts een greep van prachtige properties aan de Costa del Sol.
Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder, stuur ons een mailtje!


INVESTINSPAIN
Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop tot bemeubelen en Property Management! Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN – een totaalconcept zonder zorgen
Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be. Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!