Casares Homes: first line golf residentieel complex van 134 appartementen en penthouses vanaf €169.000

Locatie Casares Homes

Casares Homes ligt in Casares, één van de mooiste dorpen van Spanje en in 1978 erkend als een historisch-artistieke site. Het stedelijk gebied strekt zich uit vanuit het zuidelijk deel van het gebergte Serranía de Ronda tot aan de Middellandse Zee, waardoor het mogelijk is om zowel te genieten van de bergen als van de zee.

Casares Costa biedt bezoekers verschillende mogelijkheden op vlak van vrijetijdsactiviteiten, met een uitgebreid aanbod aan eersteklas golfbanen, verschillende restaurants, lange stranden en prachtige havens, zodat u kunt genieten van het beste van de Costa del Sol.

  • Casares Costa Golf: 500m
  • Finca Cortesin Hotel Golf & Spa: 1 km
  • Doña Julia Golf Club: 2 km
  • Estepona Golf: 7 km
  • Valle Romano Golf Resort: 10 km
  • Puerto La Duquesa: 5 km
  • Gibraltar: 40 km

Casares Homes: Het project

Het residentieel complex Casares Homes bestaat uit 134 2-, 3- en 4 slaapkamerappartementen en penthouses verdeeld over 9 gebouwen die zullen gebouwd worden aan de aangrenzende golfbaan. Dankzij de oost-west oriëntatie zal u kunnen genieten van veel natuurlijk licht en een uitzicht over het prachtig natuurlijk landschap. Sommige appartementen zullen bovendien ook zeezicht hebben.

De gemeenschappelijke ruimtes van het project Casares Homes zijn ontworpen rekening houdend met duurzaamheid. Dit complex, gebouwd op 2 en 3 verdiepingen, biedt verschillende zeer kwalitatieve faciliteiten en voorzieningen aan de bewoners zoals onder andere aangelegde tuinen, zwembaden en een fitnessruimte. Het project beschikt over 166 parkeerplaatsen en 134 opbergruimtes die zich op het kelderniveau van de gebouwen bevinden.

De appartementen hebben zeer ruimtelijke woonkamers met veel lichtinval en grote terrassen. De open-plan keukens zijn volledig uitgerust met toestellen met een laag energieverbruik in overeenstemming met de belangrijkste criteria voor dit projecten, namelijk duurzaamheid, functionaliteit en comfort.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!