Cataleya: Luxepenthouse naast Atalaya Golf, met berg-en zeezichten beschikbaar in oktober aan €830.000

Gelegen halverwege tussen Marbella en Estepona, in het hart van Atalaya Alta, bevindt het zich in een van de meest exclusieve projecten, omringd door natuur en op een steenworp van allerlei faciliteiten, diensten, restaurants, stranden, golfbanen, scholen, enz… CATALEYA is een idyllische plek die zuivere lucht en rust uitademt, terwijl u geniet van de charme van het platteland zonder afstand te doen van de luxe en de diensten die worden aangeboden door de Costa del Sol.

CATALEYA betreft een residentiële gated community, bestaande uit top-kwaliteit appartementen en penthouses gebouwd in 10 ‘low-density’ gebouwen. De totale oppervlakte van het project bedraagt 27.000 m² wat een geweldige ruimte geeft voor prachtige duurzame tuinen, zout gechloreerd zwembad en een nieuw revolutionair concept van “outdoor sport & recreatiegebied”. De grootte van het domein, de ‘low-density’ gebouwen en het zorgvuldig bestudeerde ontwerp, hebben het mogelijk gemaakt om een nieuw concept, omgeven door de natuur, aangepast aan een moderne levensstijl, te creëren, maar met behoud de charme van Andalusië.

In CATALEYA Phase 2, kan u een heel jaar door genieten van het zwembad, dankzij een verwarmd binnenzwembad. Het buitenzwembad heeft een spectaculair design en een oppervlakte van meer dan 450 m².

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!