geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten

CORTIJO DEL GOLF (Uitverkocht)

Uitverkocht

Overview

  • Bijgewerkt op
  • november 10, 2023
  • 2 slaapkamers
  • 94 m2
  • Bouwjaar: 2020

Beschrijving

Cortijo del Golf: 64 moderne en exclusieve design appartementen bij El Campanario – Uitverkocht

Cortijo del Golf is een complex van 64 moderne appartementen met exclusief design, gelegen in het gebied van El Campanario, Estepona, naast Marbella, op 1 km van het strand, omringd door Golfbanen en met de meest exclusieve diensten die u zich kunt voorstellen: toegang tot het spectaculaire clubhuis en golfbaan van El Campanario, én beheer van uw vastgoed en resort management services.

Locatie

Cortijo del Golf is gelegen in de bekende en prestigieuze wijk van El Campanario, in de gemeente Estepona en naast Marbella, op een paar minuten van Guadalmina, San Pedro de Alcántara, op slechts 7 km van Puerto Banús, op 17 km van Marbella, op 14 km van Estepona of 74 km van Malaga. Een strategische locatie, in termen van directe omgeving, maakt het uniek. Omringd door golfbanen (El Campanario, Atalaya, Guadalmina, El Paraíso, La Quinta, enz.), 1 km van de mooie zandstranden, met de elegante en exclusieve Laguna Beach Club en op een paar minuten van 5-sterren hotels zoals Kempinsky en Villapadierna. Te voet kunt u genieten van de faciliteiten van Club El Campanario, met zijn spectaculaire Clubhuis, een Golfbaan met 9 holes, paddel- en tennisbanen of het in het nabijgelegen Diana Shopping Center vindt u alles wat u nodig hebt, supermarkt, apotheek, kapper, bars, restaurants, enz.

CORTIJO DEL GOLF is dit alles en meer…

Exclusiviteit, kwaliteit en een modern en eigentijds design in een natuurlijke omgeving met spectaculaire schoonheid, met zicht op de bergen op een bevoorrechte locatie en een uitgebreid pallet van diensten zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van CORTIJO DEL GOLF.
De designappartementen hebben een open keuken, volledig uitgerust met SIEMENS-apparatuur, airconditioning, alarm, rookmelder, garage en opslag ruimte en elk blok heeft zijn eigen onafhankelijke toegang tot de garages.

CORTIJO DEL GOLF is gelegen direct naast CORTIJO DEL MAR op een perceel van ruim 10.000 m2.
Het is een nieuw complex bestaande uit 8 gelijke blokken, waarvan 5 hoger en 3 lager gelegen. De gebouwen zijn ingepland in de omgeving met oog voor detail en rekening houdend met de bestaande topografie.
In het centrale gedeelte is er een recreatiegebied met zwembaden voor volwassenen en kinderen en veel groen.

De ontwikkeling heeft 16 appartementen met 3 slaapkamers, 32 appartementen met 2 slaapkamers, 8 penthouses met 2 slaapkamers en 8 duplex penthouses van 3 slaapkamers.

De opbouw van elk blok is gelijk:

  • 2 app met 3 slaapkamers (gelijkvl / 1st V)
  • 4 app met 2 slaapkamers (2 glijkvl en 2 1st V)
  • 1 penthouse met 2 slaapkamers
  • 1 penthouse met 3 slaapkamers
  • Elk appartement beschikt over een garage en opslagruimte en de duplex penthouses beschikken over 2 parkeerplaatsen.
  • Alle appartementen hebben 2 badkamers en een aparte wasplaats. De 3 slaapkamer types hebben eveneens een gastentoilet.
  • De 3-slaapkamer appartementen hebben een oppervlakte van 113,92 m2, met terrassen van 36,28 m2 en tuinen variërend van 39,22 m2 tot 151,83 m2 .
  • De 2-slaapkamer appartementen hebben een gemiddelde bebouwde oppervlakte van 99,63 m2 met terrassen van 37,29 m2 en tuinen variërend van 35,10 m2 tot 104,20 m2.
  • De 2 slaapkamer penthouse heeft een oppervlakte van 94,82 m2 met terrassen van 96,14 m2.
  • De 3 slaapkamer penthouse heeft een oppervlakte van 142,93 m2, met terrassen van 146,13m2
Uw CLUB huis op wandelafstand

El Campanario Golf & Country Club, ongetwijfeld één van de beste aan de Costa del Sol en biedt volgende faciliteiten: een buitenzwembad, verwarmd binnenzwembad van meer dan 20 meter lang met Jacuzzi, stoombad en ligstoelen, Spa, Gym, 2 tennisbanen en 2 paddel tennisbanen, een restaurant en een gezelligheidsvereniging.
Binnen het complex van El Campanario Golf & Country House, ligt een International Children’s Club. Deze club wordt gerund door een professioneel team van meertalige instructeurs, die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van de vaardigheden van de kleintjes, door middel van spelletjes en activiteiten in een veilige en plezierige omgeving. Ontworpen door Manuel Piñero in 2003, is de golfbaan 365 dagen per jaar open voor het publiek.

Voordelen voor de eigenaars van een appartement in CORTIJO DEL GOLF

Inbegrepen in de prijs van het appartement heeft u een familie lidmaatschap voor 1 jaar in de Club El Campanario, voor 2 volwassenen en 3 kinderen jonger dan 18 jaar en kan u van alle faciliteiten genieten. En voor de andere diensten zoals het restaurant, massages of behandelingen in de Spa, lessen voor volwassenen en kinderen in Fitness, etc. kunt u genieten van speciale kortingen.

Geschikt voor
Airconditioning
Alarm
Berging
Garage
Gedeelde zwembaden
Gym
Jacuzzi
Kinderbad
Paddle tennisveld
Parking
Privé terras / solarium
Siemens apparaten
Spa
Tennis terrein

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Verkocht

Marbella Club Hills – Verkocht

Voor € 1.120.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club – met privé ...

La Sabina – Uitverkocht

Vanaf € 325.000
La Sabina: appartementen met uitstekende berg- en zeezichten in Casares vanaf €325.000 La ...

MARQUES DE GUADALMINA Uitverkocht

Vanaf € 345.000
Marques de Guadalmina: Appartementen vanaf €345.000 Marques de Guadalmina is een nieuwe mo ...
Verkocht
Verkocht

CASARES GOLF – Uitverkocht

Vanaf € 250.000
Casares Golf: Project op 1,5km van het strand- vanaf €250.000 Dit spectaculaire project, C ...

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer