Frontline golf villa met zeezicht in Estepona aan €650.000

ELEGANTE EN MODERNE VILLA MET ZEEZICHT

Het ontwerp van deze villa is elegant en modern tegelijkertijd, de prachtige architectuur combineert de Mediterrane stijl met de nieuwste en coolste tendensen uit de hedendaagse stijl.

Deze villa is ontworpen met de nieuwste technieken om een tot een ecologisch en onderhoudsarm gebouw te komen. Het is een uniek kans voor een villa met frontline zeezicht.

COMFORTABLE LIVING

Het ontwerp vertegenwoordigt de essentie van de levensstijl in het Middellandse-Zeegebied. Er wordt gezorgd voor een zachte en rustige afwerkingen. Vanuit deze villa kan je genieten van prachtige uitzichten op de tuin en de zee… veel natuurlijk licht komt binnen in de leefruimte alsook in de drie slaapkamers, die allemaal leiden tot de ruime en gedeeltelijk overdekte terrassen.

Deze villa met zeezicht is zorgvuldig ontworpen om alle kamers, zelfs badkamers, een panoramisch uitzicht te bieden. Alle slaapkamers genieten van de luxe van een eigen badkamer en de master bedroom heeft ook een inloopkast.

Voor de bouw van deze fantastische villa, op 2 niveaus, zullen enkel de beste materialen gebruikt worden.

LIVING THE LUXURY

De kwaliteitsnormen voor alle huizen zijn zeer hoog, wij gebruiken alleen het beste marmer en de beste houtsoorten voor onze luxe designs. Onze in-house interieurontwerpers zullen samen met u zoeken naar de beste keuzes in meubels en afwerking.

MARVELOUS LOCATION

Deze hedendaagse Costa del Sol villa ligt op slechts 10 minuten rijden van de beste stranden in de regio, evenals van Estepona met een breed gamma aan restaurants, bars en winkels.

Gelegen in een oase van rust maar toch zeer dicht bij het stadscentrum. Slechts 22 minuten van Puerto Banus en op 25 minuten van Marbella.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

Foto galerij