Gran Bahia Marbella: duplex penthouse aan het strand te Elviria onmiddellijk beschikbaar aan €980.000

Zeer ruime corner duplex penthouse in complex Gran Bahia Marbella aan het strand te Elviria. Deze penthouse is onmiddellijk beschikbaar en bestaande uit 3 slaapkamers, allen met en-suite badkamers, wc voor gasten, volledig ingerichte keuken met Siemens toestellen, alarm, vloerverwarming in alle badkamers en hot/cold airconditioning over heel de penthouse.

De penthouse is verdeeld over 2 verdiepen, met 1 slaapkamer op de gelijkvloers en 2 slaapkamers boven. Beide verdiepen hebben uitzonderlijk ruime terrassen, met frontaal zeezicht en jacuzzi op het terras. Dit appartement beschikt over twee ondergrondse parkeerplaatsen en een ruime opbergruimte. De garage en de opbergruimte zijn inclusief in de prijs.

Dit appartement is zonder twijfel de meest interessante optie van heel het complex. Dit door de fantastische frontale zeezichten vanuit alle ruimtes, nabijheid van het zwembad en zicht op het zwembad, zonder er invloed van te hebben. Doordat het over een hoekpenthouse gaat, beschikt u tevens over optimale privacy.

Oppervlakten duplex penthouse Gran Bahia Marbella

  • Totale bebouwde oppervlakte: 275m2
  • Overdekt terras: 23,63m2
  • Niet-overdekt terras: 59,52m2
  • Gemeenschappelijke delen: 15,41m2
  • Wasruimte: 3,68m2
  • Bovenste verdiep: 102,50m2
  • Benedenverdieping: 57,20m2

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Technische plannen