La Alquería: 14 luxe villa’s met uitzicht op de golf tot de zee!

Deze selecte gemeenschap van 14 vijf-slaapkamers is gelegen in La Alquería, één van de meest veelbelovende delen van Marbella. Het is een gebied bezaaid met villa’s en sfeervol aangelegde appartementen, en van op de heuvels geniet men van een bijna 360-graden panorama van golfbanen, open berglandschap en, uiteraard, de Middellandse Zee kust van Marbella naar Estepona. De tuin van deze villa’s grenst aan het bekende golfgebied Atalaya Golf. Vanuit deze villa’s geniet U absoluut van het beste wat deze wereld kan bieden; luxe, levenskwaliteit, rust, … en dat alles op een boogscheut van het strand, winkels en culinaire hoogstandjes, waar we als Belgen zoveel van houden!

In La Alquería kunt u genieten van het beste van de Costa del Sol, met de elegantie van Marbella stad en de glamour van Puerto Banús op slechts een paar minuten, maar eenmaal thuis wordt u omringd door rust, privacy en natuurlijke vergezichten rondom.

De villa’s zijn ruim, stijlvol en rijk aan daglicht, de kamers en terrassen zijn ontworpen om het grootste deel van het adembenemende uitzicht rondom uw woning te benutten, met een creatief ontwerp voldoet dit aan de beste materialen, bouwnormen en de nieuwste technologie maakt van de meest luxueuze moderne huizen voor de 21e eeuw.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Foto galerij