Villa La Alqueria met adembenemende architectuur gelegen in het midden van één van de beste golfterreinen van Marbella aan €1.390.000

LA ALQUERIA 6: DELIGHTFUL AMBIANCE

Het ontwerp van villa La Alqueria 6 is uniek en eigentijds. Haar prachtige architectuur behoudt de harmonie met de natuur.

Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ecologisch gebouw met weinig onderhoud te bekomen. Het is een geweldige kans om van zowel golf- als zeezicht te genieten.

DREAMS DO COME TRUE

Wanneer de elegantie, het evenwicht, en een perfect design samenkomen, wordt de architectuur van deze villa kunst. Deze villa is gelegen in het hart van deze kosmopolitische wijk van de Costa del Sol. het gevoel en omhelzen een volledige ontspanning in gezelschap van uw geliefden.

LIVING THE LUXURY

De kwaliteitsnormen voor alle huizen zijn zeer hoog, wij gebruiken alleen het beste marmer en de beste houtsoorten voor onze luxe designs. Onze in-house interieurontwerpers zullen samen met u zoeken naar de beste keuzes in meubels en afwerking.

TRUE RELAXATION

Deze villa is zorgvuldig ontworpen om alle kamers, zelfs badkamers, een panoramisch uitzicht te bieden. Voor de bouw van deze fantastische villa, op 2 niveaus, zullen enkel de beste materialen gebruikt worden. Op een plot van 1251 m2, beschikt deze villa, met een woonruimte van 297,98 m2, over 4 slaapkamers, 4 badkamers en 1 wc.

MARVELOUS LOCATION

La Alquería 6 is de meest trendy plaats voor luxe villa’s in de omgeving van Marbella. Deze villa is gelegen in het midden van één van de beste golfbanen van Marbella. Geniet van de avonden op uw terras met dit prachtig frontline golf uitzicht tijdens het kijken naar de zonsondergang. Gelegen op slechts 8 minuten van Banahavis, 14 minuten van Puerto Banus en 22 minuten van Marbella.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Foto galerij