Fantastische moderne villas nabij de zee, tussen Estepona en Marbella, aan €585.000

La Boladilla villa’s is één van de meest financieel aantrekkelijke en best gelegen, moderne woning-projecten in Marbella en biedt optimaal comfort en luxe in een moderne omgeving, met 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Alle suites zijn voorzien van hun eigen dressing kasten en terras.

De La Boladilla villa’s worden geplaatst op ruime nog beheersbare kavels en bieden prachtig uitzicht over het omringende platteland en zijn gelegen op 300m van de Mediterenean zee. Een stijlvol traject leidt door de aangelegde tuinen aan de voordeur, waarvan hal opent op één de van villa’s belangrijkste kenmerken. Dit gebied bestaat uit een ruime woonkamer en een top-spec moderne keuken met eetkamer. Dit is het centrum van het huis, waar de grote ramen van vloer tot plafond een natuurlijk licht en uitzicht genereren, en directe toegang tot een expansief terras voorzien van outdoor lounge en eetplaats. Van deze plek, dat zich uitstrekt over de overdekte ruimte en een comfort biedt om te genieten  van Marbella’s aangename klimaat het hele jaar door, is het slechts een paar stappen naar het privé zwembad omringd door prachtige gazons en duurzame tuinen.

De site van La Boladilla villas is vakkundig gebruikt om verschillende diensten voor alle eigenaars aan te bieden. Een volledig privé en beveiligde complex met de enige ingang / afrit en met alle gemakken en luxe bij de hand: tropische tuinen, grote zwembaden, privé Fitnessruimte, café, minimarkt, school en SPA. Alles wat u nodig hebt om te ontspannen, rusten, te genieten van uw leven in de Costa del Sol is in de nabijheid.

De ruime achterzijde met drie meter hoge plafonds en de vloer tot het plafond schuifdeuren creëren een gevoel van gehuld worden in het buiten landschap waardoor je ten volle kan genieten van deze natuurlijke omgeving.
La Boladilla Villas zet zonder twijfel een nieuwe standaard in Marbella.

La Boladilla villa’s zijn speciaal ontworpen om eigentijds te wonen. De open plan leefruimte nodigt de heldere daglicht uit, waardoor men een sfeer van optimisme en positiviteit creëert. De drie-slaapkamer villa’s beschikken over één master suite met prachtige inloopdouche, een walk-in closet, evenals twee suites met maat kasten en panoramische terrassen op de eerste verdieping.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

Foto galerij