34 Appartementen in ultieme resort levensstijl aan de Golden Mile

La Meridiana Suites is ontworpen om u dé ultieme resort-levensstijl te bieden aan de Golden Mile, en is gelegen vlak bij Puente Romano Hotel, en nabij het strand. Dit project van 34 prachtig afgewerkte appartementen en penthouses tilt het onroerend goed in Marbella naar een hoger niveau. Niet enkel de verfijnde moderne architectuur en top kwaliteit voorzieningen maar ook de volledige waaier van on-site diensten maken dit resort in Marbella het eerste echte luxe resort. Hoewel er andere resorts zijn die conciërge services aanbieden, is La Meridiana suites het enige dat de unieke ligging op de Golden Mile combineert mer deze mix van elementen.

La Meridiana Suites is gevestigd op een perceel van 18.0000m2 met een park van 9000m2, een 1 km lange loopbaan en 2 paddle-tennisbanen. Daarnaast vind je in dit Resort 2 buitenzwembaden, een spectaculaire Spa met fitnessruimte, een overdekt zwembad, Jacuzzi en hammam.

21e eeuw vijfsterren deluxe beleving

Het resort is gelegen in een park van 9.000m2 bestaande uit landschapstuinen op loopafstand van de Middellandse Zee met een atletiekbaan van 1km en paddle tennisbanen en zijn exclusief gereserveerd voor bewoners. Uitzicht op zee vormt het decor voor innovatief vormgegeven woningen met zwembaden, een state-of-the-art spa, 24-uurs beveiliging en on-site conciërge zullen meer dan voldoen aan uw behoeften.

Een nieuwe standaard voor ‘thuis’

La Meridiana Suites is een prestigieuze nieuwe ontwikkeling binnen een iconische locatie van de Golden Mile. De prachtig vormgegeven moderne appartementen en penthouses bevinden zich binnen een gated community op terrein van 18.000m2 met uitzicht op open zee. De 34 eigendommen zijn verdeeld over vier laagbouw gebouwen, omringd door weelderige tuinen met een vijver en fonteinen en begrensd door een privépark van 9.000m2. Er is een keuze uit twee-, drie- en vier-slaapkamer woningen met uitzonderlijke indelingen en allemaal met een zeer hoog niveau van personalisatie. De appartementen op de eerste verdieping en de semi-penthouses zijn voorzien van een zwembad van 5x3m, terwijl de penthouses een keuze bieden uit drie en vier slaapkamers en een groot solarium met 10x5m zwembad bieden. De woningen variëren van 120m2 plus 35 m2 terrassen tot 300m2 penthouses plus 380m2 terrassen.

Een resort huis

De parel aan de kroon zijn twee prachtige dubbele penthouses die de bovenste verdiepingen van twee van de blokken in beslag nemen. De open-plan interieurs zijn ontworpen volgens de hoogste normen en zijn afgewerkt met de beste merken en materialen. Geavanceerde styling en technologie zijn standaard in een boetiek ontwikkeling en biedt 24-uur beveiliging, paddle tennis, een eigen joggingbaan en zwembaden in aangelegde tuinen, volledige conciërge service en een luxe resort spa die de unieke lifestyle belichaamt.

Interieur door Pedro Peña

Pedro Peña is al meer dan 25 jaar, de meest innovatieve interieurontwerper in Marbella. Hij brengt de nieuwste inspiraties van over de hele wereld samen in een kosmopolitische Marbella-stijl die past in dit gebied. Een uniek ontworpen luxe residentiële ontwikkeling zoals La Meridiana Suites verdient het allerbeste in creatieve inspiratie, zodat de kleurenpaletten, structuren, materialen en meubels perfectie creëren. Voor de keukens werd het Italiaanse ontwerpbureau Boffi uitgekozen om het design, functionaliteit en kwaliteit te vertegenwoordigen.

Maatwerk

De eigenschappen bij La Meridiana Suites worden rond uw smaak en voorkeuren gemaakt zodat een huis niet alleen stijlvol is , maar ook onmiskenbaar op u afgestemd. Pedro Peña zorgt er samen met u voor dat uw huis een weerspiegeling wordt van uw stijl. De nieuwste technologieën worden toegepast in het ontwerp van deze woningen.

Conciërge service

Vele ontwikkelingen beweren conciërgediensten aan te bieden, maar in La Meridiana Suites zal het aanvoelen alsof u een persoonlijke assistent hebt die u op uw wenken rond de klok bedient. Deze service wordt gratis aangeboden de eerste twee jaar. Het begint met de volledige 24-uurs beveiliging van een gated community, het onderhoud van de tuinen, faciliteiten en een volledig bemand conciërge team.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!