La Montesa: Moderne appartementen en penthouses in een natuurlijke omgeving vanaf €470.000

La Montesa: Moderne levensstijl

La Montesa is een project met een moderne architectuur in een setting van een ongeziene natuurlijke schoonheid met prachtige uitzichten. 2 en 3 slaapkamerappartementen en 3 slaapkamer penthouses zuid- en zuidwest gericht met panoramische zeezichten.

Modern en open plan interieur met ‘floor-to-ceiling’ vensters. Volledig ingerichte keukens met Siemens toestellen en airconditioning. Grote tuinen met overdekte delen rond het gemeenschappelijk zwembad. 2 ondergrondse staanplaatsen per appartement.

Locatie

Iets ten oosten van Marbella is Cabopino een prachtig plekje. Hoewel kleiner dan de meer bekende jachthaven in Puerto Banús, is de jachthaven van Cabopino een intieme en uitnodigende locatie.

Op slechts een half uurtje van de stad Málaga en het vliegveld, en op minder dan 15 minuten van Marbella, en de glamoureuze marina van Puerto Banús is dit een plek waar natuur en rust samenkomen.

La Montesa de Marbella is een project van 39 appartementen & penthouses. Het perceel is gelegen op een bevoorrechte locatie met uitzicht op de haven van Cabopino en de golf. De woningen worden gebouwd rond de mooie gemeenschappelijke ruimtes om de uitzichten maximaal te benutten.

Overzicht van het project

  • Elke woning heeft 2 ondergrondse parkeerplaatsen en opbergruimte.
  • La Montesa zal 24h beveiliging hebben.
  • Alle appartementen zullen gebouwd worden volgens de hoogste standaarden, met de beste materialen.
  • Door de frameless vensters gaan de binnen-en buitenruimte naadloos in elkaar over.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!