Las Terrazas de Atalaya – 56 appartementen en penthouses – LAST 3 UNITS LEFT!!!

Las Terrazas de Atalaya is nieuwe ontwikkeling met 56 eenheden, 2 en 3 slaapkamer APPARTEMENTEN en 2 en 3 slaapkamer PENTHOUSES, met moderne en hedendaagse architectuur, ruime terrassen en solariums volledig gericht naar het zuiden en zuidoosten. Allen met uitzicht op de golfbaan, en een aantal panden met uitzicht op zee. Open keuken op de lounge/eetkamer, grote ramen, uitstekende kwaliteit, spectaculaire tuinen , 4 zwembaden, 1 paddle-court en een sociale ruimte met een barbecue. Dit vat kort samen waarvan U allemaal zal kunnen genieten in Uw nieuwe eigendom bij Las Terrazas de Atalaya.

De stijl typeert zich door openheid en éénvoud. Ruime terrassen sluiten naadloos aan bij het interieur, door wegglijdende floor-to-ceiling ramen. Wanneer ze gesloten zijn, geniet U van ongestoord zicht, en wanneer ze geopend zijn vormt Uw terras integraal deel uit van Uw leefruimte! Materiaalkeuzes zijn op zijn minst luxueus te noemen, en de afwerking wordt verzorgd tot en met de laatste spot en/of likje verf!

Las Terrazas de Atalaya is de perfecte investering en een waar paradijs voor golfers! Binnen vijf minuten bereik kunt u genieten van meer dan 9 topkwaliteit golfclubs: Atalaya Golf & Country Club, Guadalmina, El Paraiso, El Campanario, Marbella Club Golf Resort, Los Arqueros, La Quinta, de Higueral Golf Los Flamingos, enz.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

Technische plannen