geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten

Le Mirage Townhouses – Uitverkocht

Vanaf € 260.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • oktober 28, 2022
  • 2 slaapkamers
  • Bouwjaar: 2019

Beschrijving

Le Mirage: Nieuwe moderne ontwikkeling van townhouses in Cancelada- vanaf €260.000

Waarschijnlijk de beste investeringskans die vandaag beschikbaar is aan de Costa del Sol. Le Mirage is een gloednieuwe, off-plan hedendaagse ontwikkeling, ‘one-of-a-kind’ in termen van waarde voor uw geld. Er is momenteel geen enkele andere ontwikkeling die gloednieuwe townhouses, gelegen aan de gewilde New Golden Mile van Estepona, op loopafstand van voorzieningen, met schitterend uitzicht op zee, een strak hedendaags design, samen met uitgebreide faciliteiten, aan deze prijzen aanbiedt. Eigenaars van deze prachtige eigentijdse townhouses zullen toegang hebben tot het exclusieve Santa Vista club house, dat een scala aan recreatievoorzieningen en andere voorzieningen aanbiedt.

Bij deze gloednieuwe eigentijdse Le Mirage townhouses gaat het allemaal over design, gemak, kwaliteit en levenskwaliteit. Gelegen in het hart van de populaire New Golden Mile, ligt dit project op slechts 5 minuten lopen van de schilderachtige, aantrekkelijke gemeenschap Los Flamingos, dat het allerbeste biedt van Zuid-Spanje.

Met zeer grote ramen die het daglicht binnen laten in de open woonkamer en de keuken, geniet u meteen van de Middellandse zeelucht! Patio deuren bieden toegang tot een fantastisch gedeeltelijk overdekt terras met hedendaagse glazen balustrades, sommige met uitzicht op de weelderige groene tuinen en het zwembad en andere op de azuurblauwe Mediterraanse zee.

De precieze configuratie zal afhangen van het type en aantal slaapkamers: de master slaapkamer met een prachtig ingerichte en-suite badkamer en de andere kamers die zijn voorzien van een badkamer. Elk townhouse wordt geleverd met een volledig ingerichte keuken die voorzien is van witte hoogglans kasten.

De slanke, witte architectuur van deze prachtige eigentijdse townhouses zijn ontworpen om een statement te maken. Het interieur blijft in het minimalistische thema en zal worden gepresenteerd in een smaakvol neutraal palet van steen, taupe en grijs.

Opmerkelijke eigenschappen aan Le Mirage townhouses zijn vooral de zonnige zuid- en zuidwestelijke oriëntatie met grote terrassen en met een adembenemend uitzicht op zee. Het wordt omgeven door prachtig aangelegde tuinen, met twee recreatiegebieden en sportieve zwembaden. De New Golden Mile in Estepona is ook gunstig gelegen, namelijk dicht bij de beroemde buren – Puerto Banus en Marbella. Kortom, een niet te missen kans!

plano_adosados_b_planta_0
plano_adosados_a_planta_2
plano_adosados_a_planta_1
Geschikt voor
Bar
Club house
Gedeeld zwembad
Glazen balustrades
Spa
Zeezicht
Zwembad

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

The Island Estepona – Uitverkocht

Vanaf € 1.250.000
The Island: 50 moderne luxury beach-townhouses, instapklaar – vanaf €1.250.000 Als e ...
Verkocht
Verkocht

OCEANA COLLECTION – Uitverkocht

Vanaf € 370.000
Oceana Collection: 36 townhouses met prachtige zeezichten in Cancelada- Uitverkocht Oceana ...
Verkocht
Verkocht

WEST BEACH ESTEPONA – Uitverkocht

Vanaf € 499.000
West Beach Estepona: Boutique Project van 6 woningen op slechts 50m van strand – Van ...
3 2 290 m2gegevens
Verkocht
Verkocht

MAJESTIC HEIGHTS – Uitverkocht

Vanaf € 268.000
Majestic Heights: Townhouses met een ongeëvenaard zicht vanaf €268.000 Dit project ‘Majest ...

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer