Los Almendros Gated: unieke villa met panoramische zeezichten in Benahavis aan €1.290.000

Delightful ambiance

De stijl van Los Almendros Gated is modern, met een industriële toets. De architectuur van dit gebouw creëert de illusie dat de eerste verdieping zweeft, door middel van een zeer fijne ondersteuning. Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ecologisch en onderhoudsarm gebouw te bekomen. Het is een unieke kans voor een opportuniteit met panoramisch uitzicht op de zee.

  • Slaapkamers: 4
  • Badkamers: 5
  • Bebouwde woonruimte: 225 m²
  • Totale bebouwde oppervlakte: 516 m²
  • Plot: 996 m²

Dreams do come true

De dikte van de lijnen van de woning valt op en definieert het geheel dat lijkt te zweven over de glazen randen. In deze woning zal u zich realiseren dat u zich bevindt in het beste gebied van de Costa del Sol. Geniet van uw nieuwe mediterrane hedendaagse levensstijl!

Alle materialen die worden gebruikt in deze woning zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij gebruiken alleen het beste marmer en de beste houtsoorten voor onze luxe designs. Onze in-house interieurontwerpers zullen samen met u de beste keuzes in meubels en afwerkingen kiezen.

Your dream

De grote glazen schuiframen van deze Los Almendros Gated villa, laten zeer veel lichtinval toe in de open ruimtes. De kamers van de villa geven uit op het prachtig zwembad. De master bedroom heeft een inloop dressing en alle kamers hebben een eigen badkamer.

Marvelous location

Vanuit een verhoogde positie kan u genieten van het prachtig uitzicht op het landschap en op de zee. De woning bevindt zich in een exclusief en omheind gebied. Benahavis ligt op slechts 11 minuten, Puerto Banus op 10 minuten en Marbella op 15 minuten.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Foto galerij