Los Arqueros: Unieke villa met zeezicht, vlak bij Los Arqueros Golf, boven San Pedro – 1.150.000€

Deze unieke villa met zeezicht, bevindt zich tussen het gastronomische Benahàvis en het bruisende Puerto banus. Op een perceel van 1000m2, zal een 820m2 gebouwde villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers, weldra veel levensgenot bieden aan de nieuwe eigenaars!

DELIGHTFUL PRESENCE

Het ontwerp is elegant en modern tegelijk, haar prachtige architectuur combineert de Mediterrane stijl met de nieuwste en coolste tendensen in de hedendaagse stijl. Deze villa met zeezicht is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ecologisch en onderhoudsarm gebouw te creëren. Het is een unieke kans voor mensen die Frontline uitzicht op zee zoeken!

COMFORTABLE LIVING

Het ontwerp vertegenwoordigt de essentie van de levensstijl in het Middellandse-Zeegebied. Het is voorzien van zachte en kalme afwerkingen. De villa heeft een licht, zonnig uitzicht op de tuin en de zee… veel natuurlijk licht in de living en dining gebieden, alsmede de drie slaapkamers, die leiden naar ruime – gedeeltelijk overdekte – terrassen.

YOUR DREAM

De verdeling van het huis is zorgvuldig ontworpen om alle kamers, zelfs badkamers, panoramisch uitzicht te geven. Alle slaapkamers genieten van luxe en-suite badkamers en de slaapkamer heeft ook inloopkast.
Ingesteld op 2 niveaus, is deze ruime villa van de Costa del Sol gebouwd met hoogwaardige specificaties, met behulp van alleen de beste materialen.

TRUE RELAXATION

Alle badkamers beschikken over royale afwerkingen.
Van de hangende toiletten met zachte closing mechanismen, bieden wij een scala van ontwerper features, die u kunt zien en voelen in de showroom in ons centraal kantoor.

MARVELOUS LOCATION

Deze hedendaagse Costa del Sol villa is gelegen op slechts 10 minuten rijden van de beste stranden in de zee, evenals de Benahavis met zijn scala aan restaurants, cafés en winkels. 15 minuten van zowel Benahavis en Puerto Banus, en 5 minuten naar San Pedro.
In een oase van vrede binnen een gewild resort, en toch nog ideaal aan het centrum van de levendige stad gelegen.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

Foto galerij

Documenten