Los Miradores del Sol: Prachtig project met zeezichten tussen Estepona en Puerto Banus vanaf €255.000

Het project Los Miradores del Sol in Estepona – Malaga bestaat uit 49 twee- en drie-slaapkamer woningen met 2 badkamers, verdeeld over 4 blokken van 3 verdiepingen. Er zijn 2 zwembaden (één voor kinderen en één voor volwassenen), 2 verwarmde jacuzzi’s, een terras aan het zwembad met natuurlijk gras en een zonneterras met composiet terrasplanken, toiletten, een speeltuin, een openlucht staanplaats voor fietsen, kelders en garages voor auto’s en fietsen met bergingen.

De meerderheid van de eigendommen hebben uitzicht op zee vanuit verschillende hoeken en alle woningen hebben een mooi uitzicht op het zwembad en gemeenschappelijke tuin. Op slechts op een paar minuten te voet (1.200 m om precies te zijn), bevindt zich Playa del Saladillo. Dit strand van 3 km biedt uitstekende diensten, van Punta del Saladillo tot Arroy de Dos Hermanas.

Prachtig design

Los Miradores del Sol heeft een moderne, state-of-the-art ontwerp met woningen van verschillende grootte. Grote terrassen met glazen balustrades die zorgen voor een beter uitzicht op zee, zwembad en de gemeenschappelijke ruimtes. De verticale houten elementen in de vorm van een pergola geven het ontwerp een eigentijdse uitstraling.

Toplocatie

Het project Los Miradores del Sol heeft een ideale ligging: 13 km van Estepona, 9 km van Puerto Banus en 19 km van Marbella. Het complex is gelegen op 40 minuten van Malaga Airport.

Het complex zal gebouwd worden met woningen die verschillend georiënteerd zijn om te voldoen aan de eisen van verschillende personen: blok 1 is gericht naar het westen; blokken 2 en 3 naar het zuiden en blok 4 naar het oosten. Het doel is om voor alle woningen zoveel mogelijk zonlicht toe te laten op elk moment van de dag. Alle appartementen bevinden zich ook rond het zwembad wat een spectaculair uitzicht biedt.

Belangrijke kenmerken:

  • Zeer goede verbinding met snelweg AP-7
  • Dicht bij strand, 1.200 m
  • Verschillende faciliteiten
  • Heel aantrekkelijk design met moderne avant-garde architectuur
  • Groot gemeenschappelijk plein met zwembad van meer dan 1.600 m2
  • 67 m afstand tussen de façades van blok 1 en 4 tegenover elkaar
  • Zeer competitieve prijzen
  • Verschillende oriëntatie en zichten (zee en zwembad/tuin)
  • Ruime woonruimten

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!