Luxueuze villa’s in Rio Real

Deze luxueuze villa’s in Rio Real , bestaande uit 35 off-plan luxe hedendaagse 3, 4 en 5 slaapkamers villa’s met prive-zwembaden, 24-uurs beveiliging en voorzien van een privé clubhuis en de spa met Jacuzzi, sauna, gymnasium en lounge.

De keuze van de moderne/hedendaagse styling trends is een integraal onderdeel van de visie achter het project. Het is ontworpen om een slanke architecturale taal combineren met een rustige natuurlijke omgeving, omringd door olijfbomen.

Luxueuze villa’s in Rio Real

Het succes van ons laatste villa project hebben we ook hier door getrokken, en is gebaseerd op de unieke combinatie van toplocatie, prachtig ontwerp, premiumkwaliteit en concurrerende tarifering. In deze nieuwe ontwikkeling kunnen kopers kiezen tussen de twee belangrijkste villa ontwerpen met variaties van interieur keuken lay-outs en het aantal slaapkamers, wat de nieuwe eigenaar een op maat gemaakte kwaliteit biedt. De nieuwe fase introduceert ook een 5 slaapkamer-woning om te voldoen aan de meest veeleisende kopers.
Zorgvuldige planning heeft ervoor gezorgd dat er uitzicht is op de zee en de bergen vanuit de meeste percelen. De meerderheid van de percelen hebben Zuid-west oriëntatie met uitzicht over Marbella en de sprankelende Middellandse Zee, de prachtige La Concha berg en het beroemde Puerto Banús.

Een van de meest opvallende kenmerken van het ontwerp van de villa’s is het gebruik van grote ramen met maximaal licht en ruimte. In de woonkamer zijn de vensters op volledige hoogte, van vloer tot plafond, en in bijna alle villa’s vallen deze in de muren, wanneer geopend. Deze transformatie verenigt naadloos het interieur en exterieur, zodat eigenaars maximaal kunnen genieten van het unieke micro-klimaat dat Marbella te bieden heeft, gedurende het hele jaar.

Het biedt twee prachtige en verschillende villa stijlen, de Iroko en de Ebano. Beide modellen zijn verkrijgbaar in 3, 4 of 5 slaapkamer ontwerpen. Wij bieden ook een 4S model voor een meer ruime 4 slaapkamer villa met een grotere keuken en uitgebreide leefruimte. De beheersbare percelen zijn prachtig aangelegd en zijn voorzien van een privé zwembad en car-port. De toevoeging van een privé clubhuis en spa beschikbaar uitsluitend voor de bewoners, beschikt over een overdekt verwarmd zwembad van 15 meter.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!