Nairobi: villa gelegen in de meest trendy plek voor luxueuze villa’s in regio Estepona aan €750.000

Het design

The design van villa Nairobi is elegant en modern. De prachtige architectuur combineert de mediterrane stijl met de nieuwste trends van de hedendaagse stijl. Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ecologisch en onderhoudsarm gebouw te bekomen. Het is een unieke kans voor een prachtige woning met panoramisch uitzicht op de zee!

  • 4 kamers
  • 4 badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 295 m²
  • Plot: 490 m²

Living the luxury

Het gevoel van harmonie wordt versterkt door het gebruik van minimalistische profielen van de vensters die zijn ingewerkt in de muren. De ramen schuiven in de muur, waardoor de binnenruimte deel uitmaakt van de buitenruimte. Geniet van deze prachtige hedendaagse Spaanse villa gelegen in één van de beste plaatsen van de Costa del Sol!

Deze villa met zeezicht is zorgvuldig ontworpen om alle kamers, zelfs badkamers, een panoramisch uitzicht te bieden. Voor deze villa, gebouwd op twee niveaus, zijn de kwaliteitsnormen zeer hoog. Enkel het beste marmer en de beste houtsoorten worden gebruikt voor onze luxe designs. Onze in-house interieurontwerpers zullen samen met u zoeken naar de beste keuzes in meubels en afwerking.

Locatie

Nairobi is de meest trendy plek voor luxueuze villa’s in de regio van Estepona.

  • Op wandelafstand van het strand (5 minuten)
  • 10 minuten van Estepona
  • 18 minuten van Puerto Banus
  • 20 minuten van Marbella

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Foto galerij