VERKOCHT: OASIS 17: Moderne villas naast La Resina Golf startend aan €749.500

Welkom bij OASIS 17, een nieuw boutique project van 23 prachtige moderne villa’s met voltooiing April 2019 temidden van een prachtig landschap, ideaal gelegen op slechts 10 minuten van Estepona en Puerto Banus op de New Golden Mile, op loopafstand van La Resina Golf club, en het Selwo natuurreservaat.De locatie biedt zeer gemakkelijke toegang tot de hoofdweg en is dicht bij alle faciliteiten en voorzieningen .
Alle toekomstige eigenaren zullen profiteren van een gezin golf lidmaatschap inbegrepen bij de plaatselijke golfbaan.

Bij OASIS 17 is er een keuze uit 3 & 4 slaapkamer vrijstaande woningen gebouwd volgens de hoogste standaarden en met diverse opties die op maat kunnen toegevoegd worden, zoals een ingerichte kelder, of solarium. De villa’s zijn voorzien van een open keuken ontwerp met een grote woon-eetkamer, een design keuken uitgerust met exclusieve toestellen, dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten en luxueus uitgeruste badkamers. Alle huizen bieden een privé zwembad omringd door tuinen om uw vrienden & familie uit te nodigen.

De lanceerprijzen bij OASIS 17 vertegenwoordigen zeer goede ‘value for money’ voor luxe villa’s op 800m 2 percelen met een toplocatie. Veel gedachte en detail is gegaan in het ontwerp van een comfortabele villa met fantastische kwaliteitsspecificaties die een geweldige levensstijl kan invullen.

We hebben ook een kleine showroom on-site, waar u de afwerkingen en kwaliteiten van de villa’s kan bewonderen.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!