Oasis 325: Prachtige appartementen tussen Estepona en Marbella vanaf €247.000

Oasis 325: dit project van appartementen tussen Estepona en Marbella bevat 215 exclusieve appartementen, speciaal ontworpen om te genieten van de Mediterrane levensstijl. De zuidelijke ligging en de ruime terrassen maken een optimaal gebruik van het zonlicht mogelijk. De open plan ruimte met de keuken, woonkamer en eetkamer strekt zich uit naar buiten in de vorm van een doorlopend terras. Met een oppervlakte van meer dan 30m2 en een glazen balustrade, kan u vanop het terras genieten van een adembenemend uitzicht op de natuurlijke omgeving. U heeft de keuze tussen appartementen van 2 en 3 slaapkamer, één van de 52 gelijkvloer appartementen met privé tuin of één van de 52 penthouses met solarium en met de mogelijkheid tot een eigen zwembad. Bij alle appartementen is een overdekte parkeerplaats en een berging inbegrepen.

A world apart

De belangrijkste aspecten van dit project zijn design, comfort en plezier. De hoge kwaliteit van de materialen wordt aangevuld met een hypermodern design, ontworpen door de vooraanstaande architect, Joaquín Torres en zijn A-cero Studio. Dit project is ook opmerkelijk omwille van de optimale oriëntatie en het interieur van de woningen, speciaal ontworpen om de natuurlijke lichtinval maximaal te benutten. Oasis 325 biedt de bewoners een exclusieve SPA en gym aan waar ze kunnen genieten van het rustgevende water van het zwembad en ruime jacuzzi en ontspannen in de fitness met yogaruimte.

Ideale ligging

Dit prachtig project van appartementen tussen Estepona en Marbella is uitzonderlijk gelegen. De verhoogde positie biedt ongeëvenaarde uitzichten over de Mediterrane kustlijn. Er is een uitstekende toegang tot de belangrijkste wegen met de volgende locaties in de buurt: Malaga airport, luxehotels, restaurants, golfbanen, paddle-en tennisbanen, ziekenhuizen en winkelcentra.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!
Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje! Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven! HOMEINSPAIN.BE Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!