Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella vanaf €375.000

Palo Alto: het project

Ontdek een plaats van natuurlijke schoonheid, op het prachtige Andalusische platteland, op enkele minuten van Marbella en gelegen in de bergen van Andalusië. Palo Alto is een exclusieve heuveltop community met prachtige, ononderbroken zichten over de Middellandse Zee. Een plek waar u zal kunnen genieten van de exclusieve dingen in het leven zoals paardrijden in de heuvels, ontspannen aan het infinity zwembad en cocktails drinken op het terras van uw prachtig appartement.

Een uniek masterplan

In het project Palo Alto heeft u toegang tot zeer veel en zeer uitgebreide faciliteiten, waaronder: conciërge service, health club, faciliteiten voor paardensport, restaurants, een farmer’s markt, tennisbanen, zwembaden, een social club, een kids club, een gedeelde werkruimte en grote gemeenschappelijke ruimten om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Sierra de las Nieves. Het Palo Alto-domein is 50 hectare groot, waarvan slechts 20% zal bebouwd worden, waardoor u zich steeds in een groene en natuurlijke omgeving zal bevinden.

Eigenschappen en faciliteiten van Palo Alto

 • The Gate building: 24 h beveiliging
 • Farmer’s market
 • Health club
 • Vivali complex: high-end appartementen voor professionals die graag van op afstand kunnen blijven verder werken.
 • Social Club
 • Faciliteiten voor paardensport
 • Parkeerruimte en opbergruimte inclusief in de prijs

Palo Alto, de perfecte locatie in de Andalusische bergen

 • Ojén: 3,6 km
 • La Cañada Shopping: 4,6 km
 • Costa del Sol ziekenhuis: 10,9 km
 • Marbella: 7,9 km
 • Puerto Banus: 13,5 km

State of the art design & architectuur

Villarroel Torrico, de architecten van Palo Alto, staan voor uitmuntendheid en esthetische perfectie. Ze zijn reeds 40 jaar leider op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Het ontwerp van de woningen houdt rekening met al uw wensen in een prachtig natuurlijke omgeving rond de Sierra de las Nieves heuvels. Elk appartement heeft een ruim terras met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en zeer grote binnenoppervlakten. De privacy van de bewoners staat steeds centraal in het design van de appartementen.

Uw huis zal worden gebouwd volgens de hoogste specificaties om energie-efficiëntie, geluidsisolatie en gebruik van de nieuwste technologieën in domotica en beveiliging te garanderen.

Elk huis kan aangepast worden volgens uw smaak. Van een woonkamer met marmeren vloeren, slaapkamers met houten vloeren of een specifieke tegel in uw badkamer. Maak uw keuze uit een selectie van mooie materialen of kies een interieurpakket van één van onze geselecteerde exclusieve interieur ontwerpers. U heeft zelfs de mogelijkheid om een jacuzzi toe te voegen aan uw penthouse terras.

Bekijk het filmpje van dit prachtige project ook op www.paloalto.immoPalo Alto appartementen in Ojen, Marbella


INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!