Spectaculaire penthouse aan Casares Golf voor €322.000

Dit spectaculaire project, gelegen binnen de 9-holes Casares Costa Golf Course, in de provincie Casares, slechts 1,5 kilometer van het strand, heeft vlotte verbindingen met de snelweg naar de internationale luchthavens in Malaga en Gibraltar, zonder de nadelen ervan te ervaren. Deze omgeving is een van de beste woonwijken in het zuiden van Europa, die wordt gekenmerkt door een breed en gevarieerd assortiment van stranden, restaurants, beachclubs, winkelcentra en jachthavens in Marbella, Estepona, zoals La Duquesa in Manilva, Sotogrande of Puerto Banus. Casares Golf is zowel voor de investeerder als voor de levensgenieter een uniek kans. Een exclusieve, particuliere residentie die over de Middellandse zee heen kijkt, en gelegen tussen de zee en de bergen, dicht bij de meest aantrekkelijke steden aan de Costa del Sol.

De prijs van deze prachtige penthouse met 160m2 terras, 2 slaapkamers, 2 badkamers en met uitzicht op de zee en bergen is €322.000. De penthouse heeft een top-ontwerp, kwalitatieve materialen en een panoramisch terras zuid-west gericht, maar door de L-vorm is er de hele dag zon.

Hedendaagse architectuur en onovertroffen landschapszichten, samen met het Middellandse-Zeegebied vloeien in elkaar over op Casares Golf in een complex met zwembaden, een fitnessruimte en grote groene gebieden en tuinen. Toegang tot het complex is via een gemeenschappelijke ingang uitgerust met een video-intercom, een elektronische poort voor voertuigen en een veiligheidscontrole.

Het interieur van deze parels weerspiegelt het hedendaagse, open karakter van de architectuur door middel van een zorgvuldig bestudeerd ontwerp en lay-out , in rechtstreeks verbinding met de groene tapijt van de golfbaan.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze Services, om volledig zorgeloos van Uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien U interesse heeft in dit project, kan U dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om U te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier, en we sturen het je door!

Foto galerij

Technische plannen