Prachtig 3 slaapkamerappartement naast Atalaya golf beschikbaar in mei aan €525.000

Gelegen halverwege tussen Marbella en Estepona, in het hart van Atalaya Alta, bevindt dit project zich in één van de meest exclusieve regio’s, omringd door natuur en op een steenworp van allerlei faciliteiten, diensten, restaurants, stranden, golfbanen, scholen, enz… CATALEYA is een idyllische plek die zuivere lucht en rust uitademt, terwijl u geniet van de charme van het platteland zonder afstand te doen van de luxe en de diensten die worden aangeboden door de Costa del Sol.

CATALEYA betreft een residentiële gated community, bestaande uit appartementen en penthouses gebouwd in ‘low-density’ gebouwen. De totale oppervlakte van het project bedraagt 92.000 m² (9.2 ha), wat een geweldige ruimte geeft voor prachtige duurzame tuinen, zout gechloreerd zwembad en een nieuw revolutionair concept van “Outdoor sport & recreatiegebied”. De grootte van het domein, de ‘low-density’ gebouwen en het zorgvuldig bestudeerde ontwerp, hebben het mogelijk gemaakt om een nieuw concept, omgeven door de natuur, aangepast aan een moderne levensstijl, te creëren, maar mét behoud de charme van Andalusië.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze Services, om volledig zorgeloos van Uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management.

Indien U interesse heeft in dit project, kan U dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om U te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier, en we sturen het je door!

Foto galerij

Technische plannen