Prachtige villa in Benalmadena met zeezicht aan €599.000

ELEGANTE EN MODERNE VILLA IN BENALMADENA

Het ontwerp van deze prachtige villa is elegant en modern tegelijkertijd, de prachtige architectuur combineert de Mediterrane stijl met de nieuwste en coolste tendensen uit de hedendaagse stijl.

Deze villa is ontworpen met de nieuwste technieken om een tot een ecologisch en onderhoudsarm gebouw te komen. Het is een uniek kans voor een prachtige villa met zeezicht. Deze woning heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers en is gebouwd op een plot van 885 m². De totale bebouwde oppervlakte van de villa 192 m².

COMFORTABLE LIVING

Deze villa met zeezicht is zorgvuldig ontworpen om alle kamers, zelfs badkamers, een panoramisch uitzicht te bieden. Alle slaapkamers genieten van de luxe van een eigen badkamer en de master bedroom heeft ook een inloopkast.

Voor de bouw van deze fantastische villa in Benalmadena, op 2 niveaus, zullen enkel de beste materialen gebruikt worden.

LIVING THE LUXURY

De kwaliteitsnormen voor alle huizen zijn zeer hoog, wij gebruiken alleen het beste marmer en de beste houtsoorten voor onze luxe designs. Onze in-house interieurontwerpers zullen samen met u zoeken naar de beste keuzes in meubels en afwerking.

MARVELOUS LOCATION

Deze villa gelegen in Benalmadena en op wandelafstand van het strand. Je kan op het terras genieten van de prachtige uitzichten over de Middellandse Zee. Het centrum van Benalmadena met verschillende faciliteiten en restaurants is gelegen op slechts 10 minuten rijden. Deze woning is gelegen op slechts 26 minuten van Malaga Airport en 12 minuten van de haven van Benalmadena.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

Foto galerij