SYZYGY – The villas

Halverwege tussen Estepona en Marbella, ligt dit exclusieve prive-complex ter hoogte van The New Golden Mile; SYZYGY The villas. 11 exclusieve villa’s, gelegen in de rust, vlakbij het Golf- en villadomein Los Flamingos, en tevens dicht bij de winkels, scholen, restaurants, stranden, sport faciliteiten en professionele diensten van de Costa del Sol.

Gelegen op 1 km van de zee, beschikt elke villa over een ruim, echter nog beheersbaar perceel van 8 are. Elk perceel op een verschillend niveau met prachtig uitzicht over het omringende platteland en de Middellandse zee.

Moderne en luxueuze architectuur typeert de SYZYGY The villas. Volledig wegglijdende ramen over de volledige hoogte, zorgt ervoor dat het interieur in het exterieur overloopt zonder onderbreking. Standaard wordt alles in de hoogste kwaliteit afgewerkt, tot in het laatste detail. Ook de tuin, met waterinstallatie, zwembad, beplanting en verlichting wordt volledig voorzien.

SYZYGY The villas is een fantastische investering, en tegelijk een verhoging van Uw levenskwaliteit!
Weldra wordt een verkoop-quota overstegen, waarna de prijzen door de ontwikkelaar zullen omhoog gaan, dus aarzel zeker niet te lang!

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

Foto galerij