The Island Estepona: 50 Moderne luxury beach-townhouses startend aan €890.000

Gelegen in het meest exclusieve deel van Estepona, bestaat The Island uit 50 state – of-the-art Frontline beach-townhouses van drie, vier en vijf slaapkamers, met uitzicht op zee en zuid, zuid-oost of zuid-west-oriëntatie, gaande van 319 tot en met 449 vierkante meter (met inbegrip van ondergrondse ruimtes, een terras en een solarium).

Als een van de meest begeerde en gevestigde residentiële bestemmingen in Europa omvat de Costa del Sol zowat elke aantrekkelijke optie voor huizenjagers op zoek naar een luxueuze levensstijl op de Middellandse Zee, of zelfs een uitstekende investeringskans.
Het is daarom steeds moeilijker om gunstig gelegen projecten te vinden. The island is daarom een echte zeldzaamheid: één van de enige luxe frontline beach complexen met een hedendaagse architectuur!

The Island biedt een privé-toegang tot het strand, en met de Guadalobón-rivier die langs het project loopt, geeft The Island een gevoel van vrijheid & privacy. The Island ligt op slechts vijf minuten lopen van de jachthaven van Estepona, dicht bij het centrum van de stad, met een gunstige ligging voor vervoersverbindingen: 25 minuten naar Marbella en slechts een uur rijden naar de internationale luchthaven van Málaga (in het oosten) en 45 kilometer van Gibraltar, met de schilderachtige Atlantische kust een 45 minuten verder rijden naar het westen.

Een van de belangrijkste kenmerken van The Island – ter ere van zijn naam – is water. De belangrijkste gemeenschappelijke gebieden zijn voorzien van expansieve zwemgebieden (50m Olympisch zwembad, Indoor Spa circuit met Sauna en stoombad) en een volledig uitgeruste fitnessruimte met kleedkamers.
Daarnaast twee chill-out gebieden, Balinese stijl strand bedden, watervallen en andere waterpartijen verspreid over de interne trajecten, pleinen en groene tuinen.
De ‘al fresco’ esthetiek is gecreëerd om zo natuurlijk mogelijk te zijn, met wit, grijs en zwart tinten en stijlvolle scheiden wanden van leisteen.

Het accentueren van het natuurlijke licht is van het allergrootste belang, met grote ramen, minimale profielen (twee centimeter aluminium frames) en lichtschachten langsheen de trappen. Als aanvulling op dit open, innovatieve ontwerp, worden groot formaat keramische vloertegels gebruikt.

De open keukens zijn prachtig uitgerust met topkwaliteit apparatuur, terwijl de dubbele-hoogte lounges zijn aangesloten op de bovenste verdieping door een glas galerie die het gevoel van transparantie versterkt.

Elk townhouse heeft een privé dakterras met jacuzzi, pergola met timbertech vloerafwerking, een barbecue gebied, en een eigen ondergrondse garage met persoonlijke toegang naar het huis via een ruime Wasserij service-gedeelte, alsmede gemeenschappelijke parkeerplaatsen voor de gasten.

De huizen hebben ook een open haard, vloerverwarming (waterbasis in woonkamers en elektrisch in de badkamers), warm en koud airconditioning, afgewerkte dressing kasten, en de nieuwste domotica systemen.

Andere belangrijke functies zijn hoge deuren, minimum-profiel timmerwerk in de lounge kamers en belangrijkste slaapkamers, zwevende toiletten, automatische deur toegang tot elke garage, veiligheidsdeuren, privacy en veiligheid blinds op een aantal van de ramen, en dubbele beglazing.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Technische plannen