geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten

UNICO – Uitverkocht

Vanaf € 440.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • december 13, 2022
  • 2 slaapkamers
  • 143 m2
  • Bouwjaar: 2020

Beschrijving

Unico Benahavis: Luxueus boutique project van 24 appartementen in Benahavís- vanaf €440.000

Unico Benahavis is gelegen in de gemeente Benahavis, één van de meest exclusieve gebieden aan de Costa del Sol. Het gaat over een luxueuze, moderne en innovatieve residentiële ontwikkeling. Het ontwerp is gecreëerd door een professioneel team op zoek naar een concept waar de meest moderne trends worden gecombineerd met levenskwaliteit, met zeer veel aandacht voor de prachtige natuurlijke omgeving. Dit boutique project van slechts 24 luxeappartementen waar gastvrijheid en veiligheid centraal staan, biedt appartementen van 2 of 3 slaapkamers, vanaf 143 m² tot 299 m².

Een unieke locatie

Unico Benahavis ligt in de exclusieve gemeente Benahavis, aan de voet van het witte dorp, in het hart van de Costa del Sol. Het ligt op nauwelijks een paar minuten van Marbella, Puerto Banús, Estepona en minder dan een uur rijden van de internationale luchthavens van Málaga en Gibraltar en de hoge snelheidstrein (AVE), waardoor het project gemakkelijk bereikbaar is vanuit heel Spanje.

Op minder dan 5 minuten bereikt u de prachtige golfbanen Los Arqueros Golf en El Higueral, samen met vele andere prestigieuze terreinen, zoals die van Marbella Club Golf, La Quinta en Guadalmina Golf; ideaal voor iedereen die wil genieten van deze sport. Er zijn zeer veel sportfaciliteiten in de directe omgeving van dit project: fitnessfaciliteiten, tennis, paddle, wandelen, paardrijden, mogelijkheden om watersporten te beoefenen, …

Unico Benahavis ligt dicht bij verschillende internationale scholen, ziekenhuizen, supermarkten, winkelcentra en medische diensten. Uitstekende hotels en restaurants met zowel Spaanse als internationale keuken (zelfs enkele met Michelin-sterren) zijn ook zeer gemakkelijk bereikbaar.

Leefruimte

De moderne, luxueuze hedendaagse architectuur en grote open ruimten staan centraal in het project Unico Benahavis. De combinatie van een eenvoudige vormgeving en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, ergonomie en energie-efficiëntie, staan voor technologische commitment en het engagement met het milieu.

De woonkamer, met directe toegang tot een indrukwekkend terras, is gekoppeld aan de open keuken, die op zijn beurt op een terras-eetkamer uitkomt waardoor u toegang heeft tot verschillende ruimtes van het appartement, telkens met diverse uitzichten.

Natuurlijke omgeving met prachtige uitzichten

Omdat Unico Benahavis gebouwd zal worden op een verhoogde positie, met zuidwest oriëntatie, zullen de appartementen open zichten hebben op de zee, de bergen en de golfbanen. In het design van dit project zijn verschillende typische Andalusische elementen geïntegreerd. U zal een prachtig zicht hebben op de tuinen in Moorse stijl, met stenen muren, beplant met fruitbomen en aromatische planten.

Unico Benahavis heeft twee zwembaden: een buitenzwembad en een binnenzwembad. Het verwarmde binnenzwembad heeft schuifdeuren die geopend kunnen worden en in de muur wegglijden, waardoor de binnenruimte en de prachtige tuinen samenkomen. Daarnaast is er een spa met sauna, Turks bad, thermische douche en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

UNICO-IIS
UNICO-IIS
UNICO-floor-plans-IIS
Masterplan-IIS
Geschikt voor
Eco-vriendelijk
Fitness
Gedeelde zwembaden
Golfbanen in de buurt
Privé terrassen of tuinen
Sauna en Turks bad
Spa
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Verkocht

Marbella Club Hills – Verkocht

Voor € 1.120.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club – met privé ...

La Sabina – Uitverkocht

Vanaf € 325.000
La Sabina: appartementen met uitstekende berg- en zeezichten in Casares vanaf €325.000 La ...

MARQUES DE GUADALMINA Uitverkocht

Vanaf € 345.000
Marques de Guadalmina: Appartementen vanaf €345.000 Marques de Guadalmina is een nieuwe mo ...
Verkocht
Verkocht

CASARES GOLF – Uitverkocht

Vanaf € 250.000
Casares Golf: Project op 1,5km van het strand- vanaf €250.000 Dit spectaculaire project, C ...

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer