Valle Romano Green: 8 prachtige energiezuinige villa’s te Estepona vanaf 495.000 eur

Valle Romano Green: het project

Bij Valle Romano Green worden dromen werkelijkheid. Deze 8 moderne villa’s werden ontwikkeld om heerlijk te kunnen genieten van een open, lichte en natuurlijke atmosfeer. De villa’s zijn geïnspireerd op de fantastische natuur in hun directe omgeving, gaande van prachtige groene golfterreinen, ongerepte bergen en de blauwe Middellandse Zee. Het design van de villa’s beantwoordt dan ook meteen aan deze verwachtingen. Oog voor schoonheid, luxe en natuur staat hier centraal. De villa’s zullen ook zo worden gebouwd dat er op een optimale en efficiënte manier gebruik wordt gemaakt van energie.

De villa’s bestaan uit 2 verdiepen, 3 slaapkamers met individuele badkamers. Elke slaapkamer heeft toegang tot een overdekt privé terras.De inkom van de villa’s bevinden zich op de eerste verdieping, de slaapkamers op de bovenste verdieping waardoor de privé terrassen het allerbeste zicht bieden. Het interieur design is praktisch en functioneel, grote open ruimten als ook voldoende rekening gehouden met privacy. Alle villa’s zijn zuid-west georiënteerd.

Eigenschappen

 • Plot: 491 – 497 m²
 • Built Area: 143 m²
 • Zwembad: 25 m²
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 3
 • Elke slaapkamer heeft toegang tot een overdekt privé terras
 • Interieur design is praktisch en functioneel met grote open ruimten
 • Alle villa’s zijn zuid-west georiënteerd
Valle Romano Green - Terras met zwembad
Valle Romano Green – Terras met zwembad

Locatie

De villa’s zijn gelegen in Valle Romano, het hartje van de ‘New Golden Mile’, op slechts enkele minuten rijden van Estepona. In de nabijheid vindt u er tal van services en faciliteiten. Ideale locatie om te vertoeven in de Costa del Sol alsook een comfortabele ligging tov de luchthaven, treinen ea in de Costa del Sol.

 • 3 min. van Estepona
 • 20 min. van Marbella
 • Golf op wandelafstand
Valle Romano Green - Terras met zwembad
Valle Romano Green – Badkamer

Prijzen en beschikbaarheden

Deze villa’s zijn ter beschikking vanaf €495 000.

INVESTINSPAIN

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Foto galerij