Villa aan Resina Golf: Topplaats voor luxevilla’s in Estepona vanaf €650.000

RESINA GOLF: DELIGHTFUL AMBIANCE

Het ontwerp van La Resina Golf is elegant en modern tegelijkertijd, de prachtige architectuur combineert de Mediterrane stijl met de nieuwste en coolste tendensen uit de hedendaagse stijl.

Deze villa’s zijn ontworpen met de nieuwste technieken om een tot een ecologisch en onderhoudsarm gebouw te komen. Het is een uniek frontline golf kans.

DREAMS DO COME TRUE

Dit is wat je voelt al je op het terras zit, met uitzicht op de golfbaan met een glas wijn in de hand.

Het is het moment waarop je je realiseert dat je in het beste deel van dit kosmopolitisch gebied leeft, Costa del Sol. Geniet van uw nieuwe mediterrane hedendaagse levensstijl!

Deze huizen zijn zorgvuldig ontworpen om alle kamers, zelfs badkamers, een panoramisch uitzicht te bieden. Alle slaapkamers genieten van de luxe van een eigen badkamer en de master bedroom heeft ook een inloopkast.

Voor de bouw van deze fantastische villas, op 3 niveaus, zullen enkel de beste materialen gebruikt worden.

LIVING THE LUXURY

De kwaliteitsnormen voor alle huizen zijn zeer hoog, wij gebruiken alleen het beste marmer en de beste houtsoorten voor onze luxe designs. Onze in-house interieurontwerpers zullen samen met u zoeken naar de beste keuzes in meubels en afwerkingen.

MARVELOUS LOCATION

La Resina Golf is een topplaats voor luxe villa’s in het gebied van Estepona. Op slechts 16 minuten van Estepona, 18 minuten van Puerto Banus en 26 minuten van Marbella.

Deze villa’s liggen in het midden van één van de beste golfbanen in Estepona. U kan in de avond op uw terras genieten van dit prachtig frontline golf uitzicht bij zonsondergang.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze Services, om volledig zorgeloos van Uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien U interesse heeft in dit project, kan U dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om U te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier, en we sturen het je door!

Foto galerij