VILLA IN HACIENDA LAS CHAPAS Verkocht

Vanaf € 4.900.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • juli 14, 2022
  • 5 slaapkamers
  • 5 badkamers
  • 737 m2

Beschrijving

Villa in Hacienda Las Chapas: Contemporary villa met panoramische zeezichten gelegen in Oost-Marbella- aan €4.900.000

Deze villa in Hacienda Las Chapas is gelegen op één van de beste dubbele percelen in de urbanisatie met totale privacy en uitzicht op zee. Deze unieke eigentijdse villa biedt u het allerbeste!

Deze prachtige villa in Hacienda Las Chapas beschikt over de beste eigenschappen; ramen met een afwerking van de hoogste kwaliteit, tegels van 90 x 90 cm, gebruik van veel glas om een open gevoel te creëren, geïntegreerde domotica en Sonos geluidssysteem. De villa heeft ook centrale verwarming, vloerverwarming, warme/koude airconditioning en een alarmsysteem.

Wanneer u de villa binnengaat, komt u in een inkomhal met dubbele hoogte. De eetzaal, keuken en salon met een open plan design, leiden tot het overdekt terras met zichten over het infinity zwembad en de zee. Dit overdekt terras beschikt bovendien over een buitenkeuken en een lounge ruimte met een open haard (gas). Buiten heeft deze villa twee opritten, een garage en een prachtige tuin. Het verwarmd zwembad is spectaculair en heeft een grote pool deck met pergola en technische ruimte eronder. Naast deze technische ruimte is er nog een kamer beschikbaar die ingericht kan worden als fitnessruimte of kantoor.

Op de benedenverdieping bevindt zich ook de master bedroom met een eigen dressing en aparte badkamer. Op dit verdiep is er ook een extra kamer met eigen badkamer. Deze kamers hebben toegang tot de tuin en bieden fantastische zeezichten. Een dubbele trap leidt naar 2 en-suite slaapkamers, beide met toegang tot een groot terras met prachtig panoramisch uitzicht op zee.

Ligging

De prestigieuze urbanisatie Hacienda las Chapas ligt op ongeveer 10 km van het stadscentrum van Marbella, dicht bij de beste stranden van de Costa del Sol. Het is een streek met veel groene zones en prachtige tuinen verdelen de villa’s. De urbanisatie heeft een eigen ingang vanaf de A7 en er is 24h beveiliging aanwezig. Het commerciële gebied van Elviria ligt op slechts 3 km en de urbanisatie heeft een eigen supermarkt.

Geschikt voor
Airconditioning
Alarm
Garage
Infinity zwembad
Vloerverwarming
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

GREEN HILL MARBELLA – Uitverkocht

Vanaf € 1.050.000
Green Hill Marbella: luxueuze villa’s met indrukwekkende golf- en zeezichten- vanaf ...
3 3 299 m2gegevens

OCEANICA Uitverkocht

Vanaf € 1.665.000
Oceanica: 5 moderne design villa’s in Elviria- vanaf €1.665.000 Oceanica, gepromoot ...
4 5 1.005 m2gegevens

BIG BLUE VILLAS (Uitverkocht)

Uitverkocht
Big Blue Villas: Gerenoveerd project met panoramische zeezichten in Benalmádena- Uitverkoc ...

HIGUERON WEST – Uitverkocht

Vanaf € 989.000
Higueron West: Top contemporary project met uitzicht op de kust van Fuengirola- vanaf €989 ...

Sofie Claes

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Sofie Claes