Villa Los Flamingos 1A

Villa Los Flamingos 1a, is een zeer mooie residentie gelegen in het Exclusieve Los Flamingos, één van de meest gezochte golf courses in Europa. Hier zal U kunnen genieten van uitzonderlijke golf-, meer- en zeezichten.

De villa is Zuid-West gericht naar de golf course, en tegelijk open naar de zeezichten.

Voor Villa Los Flamingos 1a, zijn verschillende opeenvolgende plannen gemaakt, doorheen de villa zoals ze nu is, werd ontdekt. Het volledige huis werd gebouwd rond het centrale Atrium met een vijfhonderd jaar oude Olijfboom.

Het exterieur werd volledig naar binnen getrokken op alle verdiepen. Nagenoeg alle ruimten hebben floor-to-ceiling ramen, die het Mediterraanse klimaat naar binnen trekken. De volledige villa is ook op alle plaatse zeer open, wat een maximaal licht genereert.

De kamers en hun en-suite badkamers zijn gegroepeerd in de West-wing, zodat er echt kan gesproken worden van een dag-omgeving.

De living, dining room en keuken zijn samengesmolten, met exterior porches, en zijn allen gericht naar de golf en het zwembad.

De beste locatie van Villa Los Flamingos 1a, werd gereserveerd voor de master bedroom, met haar master bathroom. Met hun terrassen naar het Zuid-westen gericht, zijn van hieruit de zichten fenomenaal! Boven deze Master bedroom, is een solarium voorzien, van waaruit 360° zichten zijn over de golf, de zee, het geweldige Villa padierna hotel, met een gezellige lounge & open haard.

Belangrijkste karakteristieken

Afgewerkt in Januari 2017
5 Bedrooms
5+1 Bathrooms
Pergola Carport for 3 cars

Plot: 2.270 sqm
Ground Floor: 445 sqm
First Floor: 94,89 sqm
Basement: 275 sqm
Porches & terraces: 337 sqm

Locatie

Villa Los Flamingos 1A heeft een perfecte locatie, in het hart van de Gouden driehoek, Marbella-Benahavis-Estepona, grenzend aan de golf, en op enkele minuten van de beste stranden. Marbella centrum, Puerto banus, winkels, restaurants… alles op een steenworp verwijderd.

Atrium with olive tree

Het kloppend hart van het huis is een oude Olijfboom, die geboren werd net na de ontdekking van Amerika, die het volledige huis domineert. Elkeen die het huis binnen komt, wordt overweldigd door deze unieke boom midden in de open hal.

Extended Swimming Pool With Sun Deck

Of u nu van quality time wil genieten in het 3-zijdig infinity pool, of gewoon wil afkoelen, het grote sun deck met geweldige golfzichten over het zwembad, zal Uw behoeften vlot overstijgen.

Master bathroom & Master Bedroom

Eenvoud en eenheid triomferen opnieuw. De bovenverdieping met parket over heel het verdiep lijkt wel een aparte woning. Open ruimten glijden in elkaar over… badkamer, slaapkamer, dressing, douche ruimte… het vormt allemaal één harmonieus geheel.

Dining Room + Breakfast area

De perfecte plaats om vrienden en familie te ontvangen, zijn de combinatie van het terras, de living, de eetkamer. De fantastische zichten zijn tegelijk de perfecte rust, en dé gelegenheid voor het entertainen van vrienden.

Prijzen op aanvraag.

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!