Villa Ribera in Casasola: Prachtige moderne villa onmiddellijk beschikbaar

Eigenschappen

  • Kamers: 4
  • Badkamers: 4
  • Wc voor gasten: 1
  • Garage: 6 auto’s
  • Plot: 1265 m²
  • Bebouwde oppervlakte: 800 m²

Deze prachtige moderne villa is gelegen in het gebied dat bekend staat als Casasola, op een paar meter van paddle club Alhambra golf. De woning is zuidoost georiënteerd en grenst aan een rivier, bovendien heeft u prachtige zichten op de de golf van Guadalmina. U zal vanuit uw tuin, versierd met mooie palmbomen, adembenemende zichten hebben op een groene omgeving. Door het exclusief ontwerp van deze villa heeft de woning een majestueuze en moderne uitstraling.

bordering the river creating expansive views to the woodland golf Guadalmina giving a sense of extraordinary breadth.

De benedenverdieping heeft een inkomhal met dubbele hoogte, een woonkamer met open haard en grote floor-to-ceiling ramen, twee terrassen, tv-ruimte en een volledig uitgeruste open keuken. Op de benedenverdieping is er ook een wc en twee grote en-suite slaapkamers met uitzicht op de rivier.

Op de eerste verdieping van deze prachtige villa in Casasola, bevindt zich de master bedroom met dressing kamer en een terras met een prachtig uitzicht. Aan de overkant van de hal is er nog een en-suite slaapkamer met zicht op de woonkamer van de villa.

De kelderverdieping heeft een garage waar 4 of meer auto’s kunnen parkeren, verschillende kamers als polyvalente ruimte en een grote open ruimte met natuurlijk daglicht die de eigenaar zelf kan inrichten als fitnesszaal, spa, home cinema, wasruimte, …

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!