Villa Solstice: Wonen in luxe met uitzicht op zee in Estepona vanaf €695.000

Over Villa Solstice

Het ontwerp van villa Solstice volgt de nieuwste tendensen in de architectuur. De zon speelt een essentiële rol in de villa. Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ecologisch onderhoudsvriendelijk gebouw te hebben.

Het is een contrast van het moderne en het hedendaagse met een functionele verdeling, wat zorgt voor een aangenaam en zeer comfortabele woonst. Deze ruime villa is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft een plafond met dubbele hoogte in de woonkamer, wat zorgt voor daglicht gedurende de hele dag.

Het doel van het ontwerp is het binnen -en buitengevoel vlot te laten overlopen en het uitzicht op zee vanuit zowel het oosten als het westen te maximaliseren. Alles heeft een zeer grote afwerkingskwaliteit.

Elk element, vanaf de architectuur die het gebouw vorm geeft tot het kleinste ontwerpdetail, volgt dezelfde filosofie en gebruikt dezelfde taal. Het interieur is opgevat als vloeiend en continu. Ontworpen met verschillende woonzones wat zorgt voor dag -en middaglicht afhankelijk van de stand van de zon.

Kenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 5 badkamers
  • Bewoonbare oppervlakte: 212 m²
  • Terrein: 981 m²
  • Ecologisch design
  • Zuid gerichte zeezichten
  • Luxueuze apps

Locatie

Deze villa ligt op een van de beste locaties voor luxe villa’s in de regio Estepona. Ze ligt op 5 min loopafstand van het strand. U kan s’avonds vanop uw terras genieten van een prachtig open uitzicht op de zee terwijl de ondergaat.

  • 10 min Marbella
  • 18 min Puerto Banus
  • Wandelafstand van het strand

Estepona is de perfecte plek om de traditionele en ontspannen levensstijl van de kust in evenwicht te brengen. Op slechts enkele minuten van uw huis vindt u luxe winkels, een opwindend nachtleven, prachtige stranden, stijlvolle strandclubs, panoramische uitzichten, uitstekende restaurants, zeilen en 320 zonnige dagen per jaar.

Villa Solstice ligt op een loopafstand van het strand en op slechts enkele minuten van de meeste erkende golfbanen van Europa. U hebt snelle verbindingen met Marbella, Puerto Banus, Puerto Estepona, Malaga (hoge snelheidstrein en de internationale luchthaven op slechts 35 minuten rijden). Kies uit een ruim aanbod van internationale en privéscholen met de hoogste educatieve normen.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be.

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Foto galerij