VILLA VALHALLA: Fantastische villa in de meest luxueuze residentiële wijk van Marbella, La Zagaleta

Ligging

La Zagaleta is de meest luxueuze woonwijk in Europa, gelegen in het hart van één van de mooiste gebieden van de Costa del Sol. Het ligt op slechts een paar kilometer van Marbella en op slechts 60 kilometer van de luchthaven van Málaga. Deze villa is gebouwd op een perceel van 5.315 m² en de bebouwde oppervlakte bedraagt 2.200 m².

Meer dan 900 hectare, omgeven door prachtige groene gebieden, natuurlijke meren en golfbanen, meer dan 230 prachtige villa’s in de nabije omgeving en adembenemende uitzichten op Gibraltar en de Noord-Afrikaanse kust.

Faciliteiten

Golfbanen, manege, clubhuis, tennisbanen, … zijn enkele van de faciliteiten die het het complex aanbiedt waarvan de eigenaars gebruik kunnen maken, evenals 24-uurs beveiliging en running heliport met Civil Aviation.

Eigenschappen

  • Deze prachtige villa met een zeer moderne bouwstijl, gelegen in La Zagaleta, heeft verbazingwekkende uitzichten op de zee en de bergen.
  • Gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit
  • Verdeeld over drie verdiepingen en bestaat ze uit 7 slaapkamers en een apart gedeelte voor het service personeel.

De kelder is voorzien van een binnenzwembad, spa, gym, massageruimte, wijnkelder, TV-en speelkamer, privé bioscoop en een spectaculaire garage met zicht op de bergen en de zee.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!