Villa Valle Romano: villa met adembenemende zee- en golfzichten in Estepona aan €695.000

Villa Valle Romano 45 is volledig afgesloten en beveiligd, met open toegang tot de tuin en het zwembad. De gevel van de woning is visueel verbonden met het zwembad en de chill-out ruimtes. Deze prachtige villa Valle Romano 45 heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers. De woning is gebouwd op een perceel van 993 m² en heeft een totale bebouwde oppervlakte van 527 m².

Dreams do come true

Voor elk afzonderlijk element, vanaf de architectuur van het gebouw tot het kleinste design detail wordt dezelfde filosofie en taal gebruikt. Water wordt gebruikt als een bouwmateriaal. De waterkant langs het zwembad maakt de ruimte breder.

Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ecologisch gebouw met weinig onderhoud te bekomen. Het is een geweldige kans om van zowel golf- als zeezicht te genieten.

Unique space

Het open plan ontwerp accentueert de relatie tussen de buitenruimte en de binnenruimte. Het ontwerp van deze villa is bedacht om alle kamers, zelfs badkamers, panoramische zichten te bieden. Voor de bouw van deze fantastische villa, op 2 niveaus, zullen enkel de beste materialen gebruikt worden. De master bedroom heeft een dressing en de 2 slaapkamers beschikken over een eigen badkamer.

Marvelous location

Deze hedendaagse villa ligt op slechts 12 minuten rijden van de beste stranden in de regio, evenals van Estepona met een breed gamma aan restaurants, bars en winkels.

Gelegen in een van de beste golfterreinen van Estepona, in een oase van rust maar toch zeer dicht bij het stadscentrum. Op slechts 22 minuten van Puerto Banus en op 25 minuten van Marbella.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

Foto galerij