geavanceerd zoeken

Living Gardens

Vanaf € 320.000

Overview

  • Updated On:
  • juli 24, 2024

Beschrijving

Living Gardens: Elegante 1 tot en met 4 slaapkamer appartementen in Torremolinos

Living Gardens is een prachtig project in Torremolinos, bestaande uit 61 woningen met één, twee, drie en vier slaapkamers, met prachtige terrassen en een spectaculair uitzicht. Voor uw gemak beschikken alle woningen over een berging en parkeerplaats.

De gebouwen en hun elegante lijnen creëren een onmiskenbare esthetiek die karakter geeft aan het wooncomplex en perfect opgaat in de omgeving. De appartementen zijn zo ontworpen dat licht de hoofdrolspeler van de woning is, waardoor het harmonie en comfort krijgt. Living Gardens valt op door de focus op de functionaliteit van de woonkamer en de open eetkamer en keuken. De ruime kamers smelten samen met de buitenruimte via de terrassen en grote ramen, waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van het natuurlijke licht.

Living Gardens geniet van moderne designkeukens, volledig uitgerust met hightech apparatuur. Designbadkamers met topkwaliteit porseleinen vloer- en wandtegels, wastafels met inbouwkasten en elektrische handdoekhouders. Woonkamers met grote ramen en parketvloer en slaapkamers met grote ramen, parketvloer en inbouwkasten.

Living Gardens biedt een hoge levensstandaard dankzij de ongelooflijke gemeenschappelijke faciliteiten die zijn ontworpen voor comfort en vrije tijd. Huiseigenaren kunnen trainen in de fitnessruimte, een duik nemen in het overloopzwembad met zonneterras en voor degenen die van het buitenleven houden, kunnen ze een wandeling maken door de aangelegde gebieden met rustplaatsen.

Locatie:

Living Gardens kijkt uit op de prachtige stieren-arena van Torremolinos waarachter sportvelden en het centrum van deze stad zichtbaar zijn. Deze locatie zorgt niet enkel voor prachtige zichten, maar ook een ideale ligging vlakbij de AP-7 én het centrum.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent Living Gardens? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!


Other Features
Airconditioning
Berging
Co-working zone
Dubbele beglazing
Fitness
Floor to ceiling ramen
Gedeeld zwembad
Moderne keuken
Ondergrondse parking
Panoramisch zicht
Ruime terrassen
Zeezicht

Compare Listings

Niels Bruggeman