Your search results

Persruimte

Welkom bij de persruimte van InvestInSpain. Wij waarderen uw interesse in onze organisatie en hopen u met deze pagina dan ook optimaal van informatie en materiaal te kunnen voorzien.

Investinspain persruimte

Investinspain in een notendop

De missie van INVESTINSPAIN, kortweg IIS, is heel duidelijk; levensgenieters met een hart voor Costa del Sol, de Canarische eilanden of de Balearen professioneel bijstaan in hun zoektocht naar de perfecte investering, door middel van een persoonlijke aanpak met een kantoor in eigen land. Niet alleen financieel maar vooral in levenskwaliteit. Naast een goede investering willen wij onze klanten zorgeloos begeleiden, dit doormiddel van professionaliteit & transparantie. Het kopen van een appartement of villa aan de Costa del sol of onze andere regio’s kent mogelijks veel zorgen. Doormiddel van onze services nemen we deze weg. Wij weten als geen ander waar u op moet letten, en wij staan voor onze klanten in met onze persoonlijke aanpak. Wij nemen alle zorgen en onzekerheden weg, zodat de klant optimaal kan genieten na de sleuteloverdracht. IIS heeft kantoren in België en Spanje en heeft naast drie mensen in Spanje ook zes mensen in België werken.

Contacteer ons voor uw publicaties

Schrijft u een artikel over vastgoed of tweede verblijven in Spanje of maakt u een reportage of andere publicatie? Wij werken hier graag aan mee! Laat uw gegevens en info achter via het onderstaande contactformulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wordt u graag deel van onze perslijst om op de hoogte te blijven van al onze persberichten? Dit kan eveneens via het onderstaande formulier.


Logo’s en foto’s

Door het onderstaande formulier in te vullen ontvangt u onze logo’s en enkele foto’s van ons team.


Video’s

Ontdek onze bedrijfsvideo, onze manier van werken of enkele van onze projecten op ons youtubekanaal.

Bedrijfsvideo

Hoe wij onze vastgoed klanten begeleiden

Ons totaal concept

Waarom een Inspectiereis naar Costa del Sol?

Ontdek uw Costa del Sol Lifestyle in onze Showflat

Compare Listings